Sevgili anneler Oğlum 2 buçuk yaşında yurt dışında yaşıyoruz oğlumda otizm belirtileri var o yüzden çok korkuyorum doktorda gördü zamana bırakmak istedi düzelmeler olduğu için ama tamamen düzelmiş değil 2 hafta sonra tekrar pedagog bakacak oğlum ismine tepki veriyor ama bazen de bakmıyor göz temasıda normal oyuncaklarıyla güzel oynuyor ama arkadaşlarıyla oynamıyor, kelime olarak çocuk dilinde vey yani ver bıyak bıyak diyor oda bırak demek istiyor mama, baba, giy diyor sadece, ana okula gidiyor 1 senedir. Önceleri bilmediğim için tv açardım ama zararını öğrendim onu da kaldırdım. Onunla ilgileniyorum parka gidiyoruz kitap okuyorum Oğlum herşeyi anlıyor ama yapmıyor gösterdiğin şeyi deniyor yapıyor ama bir kelimeyi söylediğimde hiç tekrar yada taklidi yok bye bye yapmıyor teması kucaklamayı öpmeyi çok seviyor ayakkabısını şapkasını kendi giyiyor arada parmak ucuna basıyor işaret etmiyor bir şeyi ağlayarak yada elimden tutarak istiyor sürekli çıkardığı sesler var aaaa iiii ıhhh baaa gibi bebek sesleri gibi konuşması yok diyecek kadar az beni takip eder gözleriyle nereye gitsem oraya bakar gelir.insanlara şirinlik yapmıyor arkadaşları kovalayıp onlarla iletişime geçmiyor 4 yaşında kızım var onu da aynı şekilde büyüttüm şükür onda bir sıkıntı olmadı. Aynı durumu yaşamış anneler yazabilir mi zamanla düzelir mi ?