Suhedalm Kalbim sancıyor… sürekli uyuyan bebeğime bakıp ağlıyorum böyle bir dünyaya doğduğu için. Pamuklara sarılıp büyütülen bebeklerin cesetleri paramparça… nasıl bir devirin ortasına düştük biz böyle odalara sığamıyorum sanki😭😭😭
Nisssss Suhedalm aynen bende uyuyamıorum.bebeğim 23 aylık yanımda uyuyor üzeri açıldı mı die defalarca uyandığımız annelerin bebeklerine nasıl kıydınız.
Busranur34 Suhedalm Allah’ım yardımcıları olsun yardım toplanan kuruluşlar varsa yardım edelim kimler yardim topluyor Gazze için?
Birdunyabircennetannesi Bende uyuyamıyorum Sosyal medyaya girdikçe içim paramparça oluyor Allah kahrı perişan etsin ÇOCUKLAR UYURKEN SESSİZ OLUNUR. ÖLÜRKEN DEĞİL !!!!
Suhedalm Birdunyabircennetannesi twittera girmek gibi bir hata yaptım. O hastanenin bahçesinde ki cesetler parçalanmış bebekler… dayanamıyorum Allahım……..
Aybuke014 Busranur34 ömer ensar var instagramdan bakabilirsiniz gazzede şuan onlar yardım paralarını oradaki halkın ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyor
Gryffindor Ben de uyuyamıyorum başım dönüyor resmen. Uyusak uyansak ve her şey kabus olsa. Minicik bedenler paramparça ve dünya suspus. Korku filmi çekilse ve bebekler parçalansa o filmin dünyada gösterime girmesi yasaklanır ama an be an gerçeğini izliyoruz😢
Suhedalm Gryffindor ahhhh keşke. Bende aynı şeyi düşünüyorum bizim sosyal medyada görünce psikolojimizi bozan görüntüler onların yaşadığı gerçekler!! Ölen evlatlarının vücudunun parçalarını poşetlerle hastaneye götüren babanın gerçeği. Allah yardımcıları olsun….
Ozlemfidan Suhedalm Dünyanın gözü önünde katliam yapılıyor neden kimse dur demiyor. İçtiğim sudan utanır oldum.
Selimikomom Suhedalm Allah hepsinin bin türlü belasını versin Yaşattıklarını yaşasınlar kahru perişan olsunlar bir an önce yok olsunlar yokkkk!! Çocuğuma bakıp bakıp ağlıyorum bende nasıl böyle iğrenç bir döneme denk geldik ki!!! Sözde islam ülkeleriyiz sesimizi duyuramadık Duadan başka hiçbir şey gelmiyor elimizden… Allah kahretsin onları çok üzgünüm
Kahvemm_123 Suhedalm bende uyuyamıyorum kızıma bakıp bakıp ağlıyorum . O bebekler çocuklar ne yaptılar ne acı çektiler , şuan napıyorlar düşünmekten kafayı yiyeceğiz . Allah yardımcıları olsun
Suhedalm Kahvemm_123 kendimi suçluyorum deli gibi kendime kızıyorum onu böyle bir dünyaya getirdiğim için. Ona haksızlık ettiğim için. Allahım yavrularımızı korusun. Bütün yavruları korusun.
kitapkurdubebeninanasi Suhedalm yok uyuyamıyorum o çocukların nasıl canı yanmıştır şimdi😔 Resmen katliam yapılıyor. Yıllar sonra bugünler utanç içinde anilacak belki de abd de her zamanki gibi filmlere konu olacak hani insan haklarını çok önemsiyorlar ya sözde… keşke şimdi bir şeyler yapılsa keşke son bulsa bu savaş…
bunemeselaa Suhedalm 😥😥😥 rabbim kolaylıklar versin çok acı çok zor 😣 resmen dünyanın sonuna doğmuşuz aşırı moralim bozuk
Suhedalm bunemeselaa amin. Allahım ülkemizi korusun of offff bizim yavrularımıza yaşatmasın. Bunu bile söylerken kendimi bencil hissediyorum o insanların suçu neydi!!