PnarAkca34 Kizlwr baby turko yeni bir kqc gündür başladım bebişim pişik oldu normalde iyi bir bez markası değil mi
nrsll PnarAkca34 bende b PnarAkca34 bende bayb turco kullanıyorum ilk başta benim kızımda da yaptı 1 hafta sonra düzeldi
PnarAkca34 nrsll bende 3 bez değiştirdim pişik kremi de kullanıyordum beraberinde hiç birinde yapmadı baby turko da pişik oldu fazladan da almıştım iyi diye inşallah alışınca düzelir
Ozgee59 PnarAkca34 ben yeni doğduğunda kullanmıştım pişik yaptı. Sonra sleepye geçtim o yapmadı. Şuan molfix ve sleepy kullanıyorum ikiside pişik yapmıyor
PnarAkca34 Ozgee59 sleppy ve Molfix benimkinde de pişik yapmadı ama sleppy min bezleri çok küçük olduğu birde lastikleri çok sıktığı için değiştirmek istedim ama böylesi daha kötü oldu
Ozgee59 PnarAkca34 tam tersine benim bebeğimde de molfixin lastikleri sıkıyor bacak kısımlarını 😊 ama ikiside güzel bez baby turco daha kötü onlara göre
Bdurmus92 PnarAkca34 cok memnunum ama bi kerede bez değişimi yaptysandapişik olablir ben primadan geçtim bi hafta bir prima bir baby turco olark ilerledm hiç pişik olmadı
PnarAkca34 Bdurmus92 ben direk gect ama oncekilerde olmuyordu sürekli krem fe kullanıyorum ona rağmen pişik oldu
1ipek1ceren PnarAkca34 Ben kızım doğdu doğalı baby turco kullanıyorum çok memnunum. 1 hafta sonra 5 aylık olacak çok şükür hiç pişik problemimiz olmadı.
Yusa58 Bizde molfix kullanıyorduk 3 numaradan sonra pişik yapmaya başladı o yüzden baby turcoya geçtik suan bir şey yok çok şükür
Ozgee59 PnarAkca34 aynı şekilde ya. Bebeğim biraz tombik ben ona bağladım artık. Geceleri prima bağlıyorum o bile biraz sıkıyor aşırı ince olmasına rağmen
nrsll PnarAkca34 e bebekte var alt temizleme pamuğu diye geçiyor bı ara bim’de satıliyordu hala var mı bilmiyorum ama
Bdurmus92 PnarAkca34 bilemicem o zaman canm her bebek aynı olmuyo işte fazla hassas demekki iyi gelmemiş🥰