Demetbulut Canmete valla ben yatmadan önce verip yatiriyordum .. öyle bir sıkıntı olmadı bilemiyorum birde erken verip deneyin .. ozaman nasıl olacak görmüş olursunuz
Mrvsmt2502 Canmete evet . Dediğim gibi karnı şiş uyumakta rahatsız eder. Ben uyku, yemek, aktivite,uyku sıralaması yapıyordum hâlâ da bu şekilde alışık açlıktan uyanmaz merak etmeyin
Canmete Mrvsmt2502 ben de aç aç yatmasın diyordum ama acıkmaz heralde bir saatte çok teşekkür ederim deneyeceğim bu geceden itibaren peki sizin rutinlerinizde neler var ben banyoyu koymustum ama çok soğuk çıkardım mecburen geri ya banyo çıkınca yağ mesajı da çıktı kötü oldu ne koyayım bilmiyorum
Mrvsmt2502 Canmete benim kızım Nisan’da doğdu o yüzden yaz harici banyoyu rutine koymadım . Biz babayı öpüyoruz sarılıyoruz iyi geceler diyoruz. Odamıza geçip alt üst değiştiriyoruz dişlerimizi fırçalıyoruz saçlarını tarayıp topluyorum. Kitap okuyoruz biraz sarılıyoruz birbirmizi seviyoruz sonra öpüp yatağına koyuyorum ışıkları kapatıp uyku müziği açıyoruz
Mrvsmt2502 Canmete şuan 1.5 yaşında. Küçükken mesela 5 6 aylıkken 1.5 saat uyanıklığa dayanabiliyordu. 6 gibi uyanıyorsa mesela 6.30 gibi karnını doyuyprdum yarım saat oyun aktiviteler yarım saat uyku rutinin sonra uyku şeklindeydi. Şuan 5 saat uyanıklığa dayanabiliyor o yüzden akşam 6.30 7 gibi akşam yemeği yiyor 20.30 21 gibi uyuyor gece beslenmesini de kestim
Canmete ipegimsi ya en son uykusu ile gece uykusu arasında çok zaman oluyor sanırım ondan da yatamıyor çocuk, 4-5 saat uyanık kalıyor
ipegimsi Canmete uyku işaretlerini gördüğünüzde uyutmayı deneyin en son uykusunu mesela benim bebeğim sekiz aylık beşe kadar yapmış oluyor en gec bes buçuğa kalkmış oluyor sekiz buçukta da uyumuş oluyor ama eğer ki altıya altı buçuğa kadar sarkmışsa bu zaman on bir on uyutamıyoruz ondan sordum sizede
AEgemm Canmete benim bebeğim de 3 aylık 3 saatte bir besleniyor 2.5 saat oldu mu altını değiştiriyorum besliyorum gazını çıkarınca hemen uyuyordu ama bu aralar uyumak istemiyor etrafı izlemek istiyor sürekli ağlıyor