DenizAli21 3yasakadarsifirekran legolarimiz var evde bı on dk oynuyor kule falan yapıyo bırakıyor çok sıkılgan bı çocuk sürekli koşmak bı yerlere tırmanmak istiyo
DenizAli21 Pikapikapikacuuu öyle gerçekten ne aldıysam sıkılıyor legolar kitaplar kaydırak kumlar oyun hamurları almadık şey yok ama hiç biriyle uzun oynatamiyorum hep koşsun tirmansin istiyor
DenizAli21 BuzluKahve taşıyi kamyon olabilir meraklı böyle arabalara yol yapsın arabaları üst üste koysun ama en fazla 10 dk falan .
irem_19 Benim kızım da 7,5 aylık çıngıraklarından sıkıldı artık farklı oyuncaklar alıyım diyorum bende yavaştan alıştırıyım zeka geliştirici hemde oyalanabileceği oyuncaklara öneriniz varmı benimki küçük ama 😁
iremdonmezz 3yasakadarsifirekran farklı bir markanın legolarından farkı var mı varsa farkları neler acaba ona göre bakacağım da bende bilgim yok o yüzden sordum cevaplarsanız şimdiden teşekkürler :)
3yasakadarsifirekran iremdonmezz farklı markalardan hem kalite hem içerik olarak farklı . Lego duploda farklı konseptler var, insan -hayvan figürleri var yani sonu yok bir konsepti aldınız mı diğerini de almak istiyorsunuz
Oaoa Lego > tüm oyuncaklar 😁bizde durum böyle gerçi benim oğlan 5 yaşında.Ama iki yaştan beri legolarla oynar. Arabalara verdiğim gereksiz paralara üzülüyorum. Evirip çevirip istediğini tasarlıyor.İstediği seti alabilmek için para biriktiriyor.Tek oyuncak deseler kesinlikle Lego derim.