Zlm aylizinannesiii yeni doğum yaptıysanız oluyo hava değişiminden olur stres yasadiysaniz olur yeni bı korunma yöntemine geçtiyseniz yada düzenli kullanılması gereken ilaç kullanıyorsanız ve düzeni karistirmissaniz olur 😊 ama içiniz rahat etsin istiyosaniz kan verin
Karyaemir aylizinannesiii benim 20 gün gecikmisti canım ama hamile değildim grip olmuştum ilaç kullanmıştım o geciktirmisti iki defa kan vermiştim gebemiyim diye yok çıkmamıştı
annesininkuzusuu1 aylizinannesiii Benimde bu ay 14 gün gecikti ilk kez bişey olmadığından emindim gecen ay cok fazla ilaç içtim kekik çayı vs bi işe yaramadı dün en sonunda soğan kaynatıp içtim gece olmuşum şükür heryerim şiş şiş geziyorum
aylizinannesiii Zlm yok kızım üç yasinda antibiyotik serum almıştım üç gün etki eder mi acaba çok korkuyorum ya
3bebeli_ana Barbieee gerçekten mi bende gecikti 1 gün antibiyotik kullandım grip olduğum için ondan mı acaba bir de kist var o mu etki etti yine acaba diyorum
aylizinannesiii Barbieee üç dört gün gecikiyor en son 37.gun olmuştum düzenim 33 günde bir kist mi var ne bilemedim doktora gideceğim
3bebeli_ana Barbieee doktorumla konuştum 1 hafta beekleyelim dedi kist olduğu için tedirgin oluyorum ben 6.5 cm 😢🙏
aylizinannesiii Barbieee karnım çok ağrıyor üşüme geliyor genelde regl olacağım zaman çok şaşırdım bir türlü olamadım
SuhedaCls Ben doğum yapalı 6 ay oldu hâlâ her ay yaklaşık 10 gün kadar gecikme yaşıyorum . Ve bu sabah adet oldum 9 gün üzerine .şayet olmasaydım bugün kan vermeye gidicektim her ay bu sıkıntı ile yaşamak çok kötü . 😢