Seydaalya Eliftuba icebilrise 30 ml cok değil dedi ama içmiyor zateb tadini begenmedi için 15 ml anca içiyor
Seydaalya Zeynepeymen ben bi zararıni gormedim rezenenin bebeğim Kiz sanirim rezene erkek bebek icin sorun oluyor
Zeynepeymen [bilinmeyen] rezene hakkında bilgiyi yazan ben değilim sizde iyi okuyun arkadas bunla ilgili bi yazı atms okuyun iice arastırmak gerek aslında die söledim ben
aren61 [bilinmeyen] masallah negusel insallah bizimkide biter sonradan basladi gaz isi anne sutu ile beslenio sadece ama gaz deilms gbide gelio bazen kaka yapmadiginda huzursuz oluo yapinca su gbi ve baya gurultulu yapio rahatlio ben damlalari kullanmak istemiyorum gaz icin o yuzden rezene daha iyi olabilir bugn verdm ilk defa iyi geldi sanki verm ozman artik az az insallah gecer asi olduk dun o da huzursuz eti sanirm burnuda tikali bide🙄 ahah gecicek insallah allah hepimize kolaylk versn evladinzla huzrlu mutlu gunlerinz olsn tesk ederm cvbinz icin🙏🏻
Deletedmom26 Ya onca doktor yıllarca okuyor ömrünün yarısını okumakla geçiren profesör doktorlar verin ve ya için diyor rezene için. Bi tane gıda muhendisi oldugunu iddia eden gerceklik payi sallantida olan sanal olma fake olma payi cok yuksek olan biri cikip ortaya kirli bilgiler salıyor ve başka yerde hiç bir kanıtı hiç bir yasanmisligi yazmıyorken ona mı inanıyorsunuz. Yapmayın allah aşkına. En azından doktorlara saygı olsun. Benim doktorum direk rezene hatta anason ver dedi. Kizim kolik ve sadece rezene anason kimyon karışımı çay ile sakinleşiyor. Geceleri 30 ml iciriyorum. Allah sağlık versin çocuklarımıza.
teachersrn Herkes istediğini yapmakta özgür kendi rezene vermeme sebebim soruldu açıkladım tepki göstermek yerine ilgilenmeyip kendi bildiğinizi yapmaya devam edebilirsiniz sorun çözülür böylelikle
Elms_elf @Eee canım benim kızım da yaklaşık 2.5 aylık ve de kolik🤦🏻♀️.Bende o civarda rezene veriyorum baya rahatlatıyor.Fazla değil bence Zaten hepsini içmiyor çoğunu çıkartıyor
aren61 [bilinmeyen] orasi ole aynn dogru diyorsunuz hamileykn gun sayardim unutuldu bile🙈🤗ahah 1aylk olduk daha dun ciktik sanki hastaneden😍
Derin Eee rezene çayını ben kendim her akşam içiyorum doğal olarak emdiği zaman onada geçiyo.sütten geçtiği içinde bnmkinde gaz kalmadı bu sayede.