Eee Kizlar günlük bebegime 20-30 ml kadar rezene cayi demleyip veriyorum ve baya rahatlatiyo ama fazlami sizce birkac cay kasigiylami vermeliyim bu arada 2 bucuk ayligiz
aren61 Eee benimkide bir aylik tam ve cok gazi oluo cikarmasina ragmen bazen saatlerce bagrio ikinio aglio rezene nekdr verebilirm veren varmi benm cocum erkek
Eee aren61 Bizde ayni durumdayiz canm ama 2 gündür rezene veriyorum öncekine göre daha iyi diyebilirim
aren61 Eee ben bugun 3kasik verdim az az ama son raddeye geldm artk cocuk mafoldu ben uzuntuden mafoldm verdm uc kasik hic doktora vs sormadan korktm snrada bse olmasn die uykuya dalamio cocugum 3gundr cozemedm😩😭 burnuda ikali braz
Seydaalya Benim bebegim 1 aylik çocuk hemşiresi tanıdığım var ıhlamur adaçayı rezene verebilirisin dedi cok öksürük ve burun tıkanıklığı var veriyorum bende 30 ml civarinda ictigini iciyor gerisini zorlamıyorum
Zeynepeymen araskuzumm0918 [bilinmeyen] Rumsaaa Seydaalya Doğru bilinen yanlışlar bi okuyun rezene hakkında
Zeynepeymen Açtığım postda arkadaş rezenenın zararlarını yazmsdı iyice arastırıp vermelisinz postuda okuyabılırsnz
Annesininprensesi Zeynepeymen okudum şaşırdım gerçekten 😳 bende içiyorum bebeğime çok nadir vermişimdir 1 yada 2 kere ama ben her gün içiyordum sütüm çoğalsın diye
Seydaalya Zeynepeymen ben bi zararıni gormedim rezenenin bebeğim Kiz sanirim rezene erkek bebek icin sorun oluyor
Seydaalya Eliftuba icebilrise 30 ml cok değil dedi ama içmiyor zateb tadini begenmedi için 15 ml anca içiyor
Baharutku Benim oglumda 2 aylık yaklasik 1 haftadır veriyorum rezene 2 3 cay kasigi gaz problemimiz coktu ama suan iyiyiz cok şükür tavsiye ediyorum hanımlar