Sunlight Deletedmom_75 Peki bu benekler daha çok artıyor mu? İnternetteki fotoğraflarda oldukça fazla gözüküyor bizim şuan tek tük ama artıcak mıdır
Deletedmom_75 Sunlight Bizde bir artma olmadı artsada korkmayın soyulma olup deri yenilenecek geçiyor yani bol sivi icirin ağız yarasından belki cani aciyabilir
Sunlight Deletedmom_75 Çok canı acıyor ya konuşamıyor bile kafasını sallayarak anlaşıyoruz şuan o kadar kötü yani. O yüzden hemen uyudu inşallah geceyi rahat geçirsin de sabah doktora gidene kadar dinlenmiş olsun😣 Çok teşekkür ediyorum ❤️
Sunlight OptimusPrime Gittik el ayak ağız hastalığı dedi. İçten kurutacak bi şurup verdi. Ağız gargarası ve ağız içi sprey verdi. Ayrıyeten bide karadut şurubu aldım. 4 gün de rapor verdi pazartesiye kadar evde yani oğlum. Ama şuan çok daha iyi çok şükür 🙏🏻
OptimusPrime Sunlight Çok geçmiş olsun. 🙏🏻 Şifa olsun hepsi. Bizede p ila başlayan bir sprey vermişti. Propan miydi öyle bişey,çok etkili olmamıştı inşallah size yarar. ❤️
Sunlight OptimusPrime Dencol diye bi sprey vermiş ama çok iyi geldi bize çok şükür hemen söndü ağzındakiler 🙏🏻
OptimusPrime Fatmannny Her ikiside. Eğer görünür aft varsa direk üzerine sürüp bir çay kaşığı (benim kızım küçüktü o yüzden) içirip ağzını boğazına geliyordu. Hatta damaklarina falan da ben ekstra kulak çubuğu ile sürdüm. Çok iyi gelmişti.
Fatmannny OptimusPrime ay çok saolun bizimde başlamış ama çok hafifmiş sadece boğazları kötü ona da bir sprey verdi bir de alerji damlası ben yarın yine dediğinizden alayım 🙏
Sunlight OptimusPrime Büyük oğlum iyileşti sonra küçük oğluma geçti😣 Benekleri sönüyor ama tamamen geçmedi henüz. Allahtan uzun sürmedi 2-3 gün zor oldu sonra benekler sönmeye düzelmeye başladılar. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için 🤗
EmineYilmaz Sunlight merhaba kaç gün sürdü acaba 2 kızımda başladı bugün büyük kızımın 3. Günü küçük kızımın ilk günü
Sunlight EmineYilmaz Merhabalar 3-4 gün sürdü sonra hemen sönmeye başladı o benekleri. Çok geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz
EmineYilmaz Sunlight hım çok geçmiş olsun ya sorun benekler değil onlar geçiyorsa bu ağız içi yarası sıkıntı Sizin ne zamana geçti ağız içi yaraları
Sunlight EmineYilmaz Evet işte onlar da bi 3-4 gün içinde sönmeye azalmaya başladılar. Tamamen geçmesi 1 haftayı buldu. Ama 3-4 gün sonra rahat yemek yemeye başladılar