yasee01 Kızlar oğlum yarın 2. Ay aşı olacak asidan önce calpol verdiniz mi doktor yarim saat önce ver bi de asidan yarım saat sonra ver dedi önce vermeye çok gerek var mı atesi önlüyor mu acaba
hunilimomm yasee01 hiç vermedim iki çocuğumda hiç te ateşi olmadı aşıdan önce verilmesi aşının etkisini azaltiyo diye biliyorum
Tu_Na yasee01 aynen onermiyolar ama ben yarım saat önceden veriyorum hep çünkü ateşi olmuyor ama sancilaniyor ağlıyor bende veriyorum birde akşam veriyorum daha da vermiyorum
Mnli yasee01 benim doktorum aşıdan önce kesinlikle verme dedi aşıdan sonra da çok yükselmezse ateşi verme vücut savaşsız dedi çok şükür yükselmedi zaten bizim doktorumuz normalde de ilaç yanlısı değil oğlum da 4 yıldır aynı doktora gidiyor calpol 4 kere içmemiştir
balliikedii yasee01 ben vermedim sonrasında verdim çünkü inanılmaz huysuz oldu ağladı ateşi 38.4 e çıktı 6 saat ara ile 2 kere verdim
yasee01 hunilimomm bunu bende duymuştum ateşten korkuyorum ya doktor da söyleyince ateşi onledigi için mi söyledi acaba diye düşündüm
ipekarya Aşıdan önde hiç vermedim Hiç bi doktorda önermedi bir 4 yaşında biri 4 aylık Ay aşı sonrası takip ettim 38 oldu ve calpol verdim sonra düştü ve takip ettim yükselmedi Öncesinde verilmesi uygun değil diye duymuştum Sonrası için takip edin inşallah hiç çıkmaz 🙏🏻
Oynakbalina Ben de kızıma yarın 2. Ay aşısı yaptiricam ama korkuyorum huzursuz olur atesi çıkar diye en fazla kac gun sürüyor bu ates huzursuzluk falan
Kivitonunannesi Oynakbalina bizim ateş olmadı da bir süre sonra bacakları acıyordu galiba hareket ettirdikçe ağlıyordu uykusundan uyaniyordu
yasee01 balliikedii acaba önceden versem ateşi çıkmıyor mu yani doktor o yüzden mi ver dedi diye düşündüm