Balbebeginannesiiii Kizlar tulum bot flan gordum ama daha once bisey almadm burdan alisveris yapan var mi nasil urunleri
Babybloom Balbebeginannesiiii internet sitesinden aldım geçen sene hem mont hem bot hem kıyafet. Hepsinden de çok memnun kaldım ürünleri güzel bence. Ama bilmeniz gereken en önmli şey web sayfası fiyatları final fiyatlar değil üstüne gümrük vergisi eklenecek, yüzde 30 civarında
mikisu Balbebeginannesiiii ben yeni battaniye sipariş ettim 300 tl idi gümrük vergisi için %30 demişlerdi ama benden gümrük vergisi için 265 tl istendi
arcanilay Balbebeginannesiiii Bende 5li tulumlardan aldım daha yeni sitesinden. Hatta bugün gümrük ödemesini yaptım. %30+5euro ödüyorsunuz. Elime ulaştığında daha da alacağım. Sadece tek seferde 148/150 euroyu geçmeyin ozaman daha çok gümrük vergisi ödemesi kesiyorlarmış.
Gzdturk Bir kere daha yazmıstım burada :) ben hiç almadım ama instagramda Derinbirumut isimli anne var sürekli oradan alıyor ve storylerde nasıl alındığını uzun uzun anlatıyor. Bakın isterseniz :)
withmymother Ben next mağazasından alıyorum. Eğer orjinal ürün getiriyorlarsa ürünleri çok güzeldir. Tüylenme falan olmuyor. M&S aldığım ürünler hemen tüyleniyor. Botunu kullandım geçen kış. Ondan da memnun kaldım.
Balbebeginannesiiii withmymother bende nextin kendi int sitesnden baktim ama emin oalamadim nasildir diye kislik tulum ve bot almayi dusunuyrm
teachersrn withmymother ben de Doncaster’dayım ne kadardır buradasınız? Alıştığım bazı bebek ürünlerini bulamıyorum hala ben 😔
Bianneikibebiisss Babybloom onay mailini ben bugün yolladım ama vergi ödemesi için gelicek mail kaç güne geliyo
Alininannesi0205 Bianneikibebiisss mail yarın veya öbür gün mutlaka gelir fakat gereksiz veya istenmeyen mail kutusuna düşüyor lütfen sürekli kontrol edin ben son gününde yetişebilmiştim :)
Bianneikibebiisss arcanilay bende dün yolladım onay mesajını ama hala gelmedi siz ne yazmıştınız onay gönderirken, tekrar mı yollasam acaba onay 😔