Deletedmom_98 Merveeofs Tavuk haşlayıp dideceğim baharatla yağda çevireceğim. Yanına tavuk suyuna nohutlu pilav Ezogelin çorba Bebe kendisi seçti menüsünü sebzeli makarna Tarhana çorbası top köfte ve patates ayran
BengeldimNabersiniz Deletedmom_98 aayyyyy kız ney bu hem size menü hem bebeğe 🥴 yedir gitsin tavuklu pilavı hepsi de zor 🥴😂
Deletedmom_98 Merveeofs Sağol canım. Yok kız yorulacak bir şey yok😄 Köfte buzluktan zaten Pilavla çorbalarda basit Bir tavuk didiklemek uğraştırır o kadar 😄
Abdisumeyye Merveeofs kırmızı yesil biber dolması yapım diyorum ama pirinç az yetmez bilmiyorum hicbir fikrim yok 🤦♀️🤦♀️
Biz3kisiyiz_ Merveeofs bende hala kara kara düşüyorum 😂 en kolayından taze fasulye pilav yaparım muhtemelen 🙈 dün gece de zaten elmalı kurabiye yapmıştım çayla da onu yeriz tamamdır kızıma da bi yeşil mercimek çorbası yapayım miss 🤌
nga381 Merveeofs hafta sonundan hazırladığım karnıyarık şehriyeli bulgur pilavı var bide cacık yaparım akşam yeter. Bebiş olunca haftanın iki günü böyle yemekler oluyo diğer günler kahvaltı tarzı valla 😂