Burcubuse26 uykucukoalaa annemlerde v15 var evleri büyük güzel temizliyor ama ağır biraz bana göre bende v10 var ondanda memnunum annemlerde kedide var anca temizliyor yani burayı🤣
uykucukoalaa Burcubuse26 ayy ağırlık kafamı karıştırıyor cidden yaa herkesten aynı şeyi duydum çok kararsızım zorlanır miyim diye 😬
emreozdemir uykucukoalaa v15 ağırlığına zamanla alışırsınız bebeğini karnında kucağında taşımış bir anne için hiç ağır değil aslında :)
kucuksevgilim uykucukoalaa v15 var bizde v12 den fark olarak benim saçım çok dökülüyor başlığa dolanmadan hazneye çekebiliyor saç veya ip kocama bu özellik cezbetti v15 aldık
Nilperim uykucukoalaa ben de v15 var agırlıgına bir süre sonra alısıyorsunuz. Haznesi yeterli 130 m2 evi iyi temizleyebiliyor sarjı bitmeden ki 60 dk gidiyor sarjı. Temizlemesi kolay. Haznesi yeterli. V12 daha basic bir süpürge v15 daha donanımlı ve evet gendetect arasında fark yok denecek kadar az. Ama gendetect de hosuma giden bazı ek baslıkları (koltuk arası aparatı vb) süpürgenin ana haznesine gizlenmiş olması ekstra tak cıkar ugrasmıyorsunu bi de click olayı olmaması süper. V15 de click en baslarda çok külfet gelebiliyor su anda baya alıstı . Bu araa evde shaggy ince kilim ve angoro tüylü vb halılarını varsa bunları asla cekemez cekim gücü aşırı yüksek süpürge ana baslıgında cekim gücünü en eksi modda kullanmama ragmen herseyi bi yerinde. Kaldrıyor. Bir de süpürgeyi dayayayım ayakta dursun vs yok haldır huldur pat küt süpüreyim yok cok hassas bi cihaz . Plastiği çizilmeye cok meyilli. Biraz sakin süpüren insan işi bir süpürge:)
uykucukoalaa Nilperim çok güzel yazmışsınız çok teşekkürler gerçekten aşırı kararsızım ağırlığından korkuyorum biraz bulunduğum şehir de Dyson mağazası da yok hani gidip bakıp alayım 🥲 bide tetik basma olayı yorar mi bozulur mu diye düşünüyorum
Casper9061 uykucukoalaa 4 aydır V12 kullanıyorum 160m2 evim var ve bana gayet yetiyor haznesi her zaman dolmuyor dolunca da boşaltmak çok zahmetsiz zaten ve çok hafif evi onunla süpürmek çok keyifli elim kolum oldu resmen kesinlikle tavsiye ederim
Lawyer20 uykucukoalaa sürekli spor yapan biri olarak v15 annemde var asla alışamadım çok ağır sürekli tetiğe basmak aşırı sıkıcı kendime v12 aldım çok memnunum evim 150 m2 hiç sorun yaşamadım
2boymommy uykucukoalaa bendede gen5detect var v15 ile ayni ise v15 derim agirligina alisiyorsun yani ben alistim kolumda agrimiyor süpürürken🤭
uykucukoalaa 2boymommy gen5 daha da ağırmis bide çok olumsuz yorumlar görmüştüm gen5 ile ilgili nasıl memnun musunuz
1bebi1anni uykucukoalaa V15ten memnunum evet çok hafif olduğu söylenemez ama valla 4+1 evimi temizlerken hiç elim kolum ağrımıyo 😂 bir de tetik meselesi için tetik tutucular satılıyor, V12 kullanıyordum V15e geçtik ve gerçekten daha güzel temizliyor
uykucukoalaa 1bebi1anni evet ya çekim gücü de önemli işte. Bı kere alıyorum sonuçta iyisi olsun diyorum ama zayıf da bı insanım bileğim ince hani o yüzden ağırlık korkutuyor beni😄
2boymommy uykucukoalaa ben memnunum gayette kolum agrimadan güzelce süpürebiliyorum evimi. Tabi herkes fakli kimisine cok agir gelir kimisine rahatsiz etmez kollarim güclü demekki🤣🤣
gocebebirbayan Parama acıdım LG aldım. Efsane süpürüyor. Dyson ı pahalı bulanlara %100 tavsiyem dir 😊 komple evi süpürüyorum 165 m2 , düşük modda bile efsane çekiş gücü var 🧿 maşallah
1bebi1anni uykucukoalaa 1.70 boy 48 kiloyum canım korkutmasın hiçbir şey olmuyor 😂 en iyisini alıver gitsin alabileceklen.
Ozenm uykucukoalaa bence v15 bende ilk aldıgımda inanılmaz ağır gelmişti ben nasıl kullanıcan dedim ama kullandıkca 2-3 güne alışıyorsun şimdi süpürürken elimde yokmuş gibi
uykucukoalaa Ozenm ay v15 alacagim sanırım çok teşekkürler yorumunuz çok değerli benim için olumsuz yorum gördükçe kafam karışıyordu 😚
uykucukoalaa 2boymommy maşallah valla 😄😄 bende ağırlığı bir kenara bırakıp v15 alacak gibiyim 😄 özellikleri önemli sonuçta almışken iyisi olmasi lazim 😄
BuzluKahve uykucukoalaa Ben dün inceledim, V10 kullanıyorum model yükseltmek için baktım ama yenilerin başlık sayısı çok az. V10 kullanıyorum mesela 3 ana başlık ve ekstra 8 başlık var. Mini motorhead en en en çok kullandığım. Koltukların falan süpürüldüğü ve toz başlığı. Bu ikisinin olmasına özen gösterin.
1bebi1anni uykucukoalaa yok hiç zorlamadı valla tetik tutucu da tercih edebilirsiniz, gen5te de tetik yok ve çekim günü onun da çok iyi bazı kolaylıkları da var, haznesi daha geniş vs onu da bi gözden geçirin isterseniz