EsrraZ Aynur077 synagis aşısını diyprsunuz sanırım post açmıştım benden konu hakkında canım biz pazartesi 3.dozu olduk yan etkisi olan bir iğne değil bildiğim kadarıyla ama benim bebeğimde her aşı huzursuzluk yapıyor cildinin sanırım hassas olmasıyla alakalı
Gizemmozcann Doktorumuz bizi prematüre servisine yönlendirdi bu aşıyı önerdi biraz bilgi verebilir misiniz süreç nasıl oldu
Aynur077 Gizemmozcann aşı çok pahalı kesinlikle rapor çıkarın bugün aşıyı eczaneden almaya gittim ve 50 mg 9.500₺ olduğunu öğrendim ve benim oğluma 100 mg yapılacak aşı yani 19.000₺ yapıyor hemen hastaneyi aradım ve durumu söyledim 5 ay boyunca bu aşı ücretinin beni zorlayacağını söyledim ve rapor çıkarttırdım ücretsiz aldım bilginiz olsun
Aynur077 Gizemmozcann aşı yapılmadan önce bebeğinizin boy ve kilosuna bakılıyor ona göre mg yazılıyor eczaneden alıyorsunuz herhangi hastane veya sağlık ocağında vurduruyorsunuz iğneyi iğne tek formül 50 mg bi kutuda satılıyor bize 100 mg yazdılar yani iki kutu aldık bebeğin kilosu arttıkça mg da artıyor
aycavera Aynur077 bebeğiniz kaç haftalik doğdu? 30 hafta altına rapor çıkıyor diye biliyorum. 31 haftalik doğdu cıkmaz heralde
Gizemmozcann Aynur077 çok teşekkür ederim bilgi için 🙏 yarın randevumuz var bizede muhtemelen yapılacak aşı
Aynur077 ISILTAN teşekkür ederim hayır hiç yan etki yaşamadık bu ayki aşımız da geldi hafta içi yaptıracağız inşallah
tugceocal Aynur077 Bu aşıdan bahsedilmedi bize Sağlık ocağının söyledikleri dışında mı bu ? Biz suan 2 aylığız
encet İyi ki yaptırmışsınız yan etkiden ziyade hastalıktan korkun çünkü biz rsv yüzünden yoğun bakımda yattık beş gün
EsrraZ encet çok geçmiş olsun canım belirtileri nedir bu hastalığın öksürük ateş vs ilemi başlıyor grip gibimi
encet EsrraZ bizde geniz doluluğu ve nefes alamamayl başladı beslenemiyordu göğüs kafesi sıkışır gbi nefes alıyordu
EsrraZ encet ahh yavrumm çok geçmiş olsun ya rabbim hepimizin evlatlarını korusun canım sizede bir daha yaşatmasın çocuklar keşke hiç hasta olmasa hiç canları yanmasa , bizlerin bin kat yanıyor çünkü 🥺🙏