Ttubaa Kızlar merhaba oğlum mart doğumlu 9 aylık oturabiliyo desteksiz hızlı hızlı dönebiliyo fakat ayaklarının üzerine basamıyo aynı ayda olup aynı durumda olan arkadaşlar varmı acaba
Masalserin2019 Ttubaa her bebek bir deildir ki canım erkende basabilir geçte basabilir 11 aylık falan oldugunda hic basmıosa o zaman bi doktora götürürsün
Martannesi03 Ttubaa basamıyo derken cnm bnmkide 9 aylık parmak uçlarına basıyo mesela arada direk düz de basıyo ama hala basma konusunda ıyı degıl. Ayaklarını havaya kaldırıyomu siz bastırmak istediğinzde. Buarada kaç mart? 😇
Yaprakk Ttubaa canım benim oğlumda 21 mart doğumlu parmak uçlarıyla yürümeye bayılıyo tam düz basmıyo tabanını bazen basıyo sağlık ocağındaki doktora sordum basar acele etmeyin dedi ama bilmiyorum
Ttubaa Masalserin2019 doktormuzda bu şekilde söyledi biraz çevre baskısı da var beş aylık bebrkler basıyo falan muhabbetleri dönünce anne olarak ister istemez insan takıyo
Ttubaa Martannesi03 8 mart canım mesela basıyo ama tam gücünü vermiyoo dim dik durmuyo böylee sırtından hani sapa sağlam bi basma değil parmak ucuna doğru yaylanmalı şekilde ayaklarını kaldırıyo falan
Martannesi03 Sevilay61 bazı bebeklerin belli dönem yere basma refleksleri oluyo diye biliyorum oturtmak ya da ayakta tutmak isterken hemen ayaklarını kaldırırlar ama geçici Bi durum oldugnu okumuştum. Bizde mart doğumluyuz da ondan sordum kaç mart diye
Masalserin2019 Ttubaa cevre baskısına hic bakma canım sen bizde mart dogumluyuz benim kızımda cok erken bastı ama dediğim fibi her bebek farklıdır. Çevreye bakarsak benim kızımda cok zayıfmıs :)
Ttubaa kubrabaygeldi bizdede emekleme yok 😂 işte görenler şey diyo artık koltuğun kenarındma tutunsun ayakta dursun falan milletin ağzı torba değil büzülmüyo herkes konuşuyo işte can sıkmak için😂
Xxmelxx Her çocuğun gelişimi farklıdır. Biz de Mart doğumluyuz :) boyu kısa dedi doktorumuz ben de ona çok üzülmüştüm.
Ttubaa Yaprakk benimkisi adım atmak istrmiyo canım bastırdıpım yerde yaylanarak durmaya çalışıyor dimdik duramıyor
Karan_ca 8 ay 12 günlüğüz bizde 21 mart doğumlu oğlum, yürütece koyuyormusunuz. Az az koysanız zararı olmaz, yürümesini destekler.. Benimki de henüz emeklemiyor döne döne evi turluyor. 78 boy 8,800 kilo dayız.
Ttubaa Karan_ca yürütece koymayı hiç isteöiyodum ama basmayı sevmediği için destekler diye koyuyorum artık tam yere basmıyo sapa sağlam ya uç basıyo ya yan dokuz ay kontrolunde doktorumuzla tekrar konuşucam
Mltmert16 Kızlar ya bizde 11 Mart dogumluyuz 9aylik olcaz ama benim oğlanda hiç konusmuyo ona takıyorum sizde durumlar ne acaba
Ttubaa Mltmert16 galiba erkek çocukları biraz tembel kızlar daha aceleci genel olarak tabikide her bebek farklı 😂benimkiside erkek
Ttubaa Mltmert16 çok az canım babbaa diyo genelde aaaa falan diyoo ama genel olarak sessiz arkadaşımın bebeği aynı aydaa neler diyo baba anne eda dede omu duyunca şaşırıyoru🙁