Elenor17 ilk bebeğinizse böyle tedirgin olmanız normal.Ben de öyleydim ilk zamanlar ama size tavsiyem kendi evinize geçip tek başınıza bebeğinizle ilgilenmeniz.Arada yardım alabilirsiniz tabiki çok iyi olur sizin için de ama başınızda birileri oldukça düzeni hiç bi zaman oturtamayacaksınız.Çünkü her şeye laf edilecek eskiler düzene biraz karşılar çünkü. İkinci olarak da ben de bebeğimde 6 ay aşırı gaz çektim üstüne alerjikti halen alerjik , ozamanlar gaza çözüm bulamadım ki alerjik olduğu için yaşıyor bu gazı malesef , 8 ah boyunca meme reddi yaşadık ama her fırsatta emzirmekten vazgeçmedim mama da verdim kendimi bişeye şartlandırmadım . He tabiki ilk zamanlar ben de neden böyle diye çok sorguladım ama sonrasında zamana bıraktım ve 8. Ayda bebeğim meme bağımlısı oldu çıktı şimdi de biberon emzik mama kabul etmiyor mesela oyüzden sizde vazgeçmeyin emmediyse tekrar tekrar deneyin vazgeçmeyin mutlaka düzelecektir.Düşünün ben çevremdekilere bebeğin alerjik olduğunu kabullendiremiyordum kendi gözleriyle görünce anladılar aslı yıpratan zaten bu süreç güçlü durmaya çalışın☺️