Mervee98 Elamm hayır canım bebekler zaten kusar fazla yediğini bu çok normal kusmaya başka şeylerde eşlik ederse bi sorun vardır
Mervee98 Furkansmomy kusması fazla yediğinden canım kusmaya başka şeylerde eşlik ederse o zaman bi sorun vardır
Mervee98 Furkansmomy ilk yoğurtla başlanıyo canım tadımlık 3 gün kuralı var 3 gün sadece yoğurt sonra 3 gün başka bi sebze püresi falan meyveyle başlamayın bence meyveler tatlı olduğu için sebze yedirmek zor oluyo sonra eğer meyve vermek istersen püre yapıp yoğurda karıştırabilirsin
Mervee98 Furkansmomy ben herşeyi yiyip içiyorum yediklerime kimyon koyuyorum kimyon tohumunu da demleyip içiyorum gaz sorunumuz yok çok şükür
ErtugrulAnnesii Furkansmomy benim oglum 3,5 ay dan sonra durmaya, anlamaya basladı sonra 1,5 ay durdu daha sarmadı bebege göre degisir
ErtugrulAnnesii Furkansmomy önce yogurtla baslanıyor tadımlık 3 gün kuralı geçerli sonra havuc, kabak, patates gibi sebzeler sırayla yine 3 gün kuralı ile uygulanıyor tadımlık meyve olarak da elma armut ile baslayabilirsiniz
seda2424 kızlar kziim 3 kilo dogdu 3 aylik olcak ama iki aydr 800 qram aliyo hrkes zayf mama wer dio😕