Furkansmomy Kızlar burda tecrübeli annelerimiz de var yardım isteyen de..gelin sorularımızı toplu şekilde olsun bi başlık altında olsun birbirimize soralım cevabını bilen anneler cevaplarsa seviniriz 😘😘
NurR Furkansmomy bende şu uçukla ilgili soru sormak istiyorum çok korkmaya başladım çok şey gördüm bulaşıcığıyla ilgili Allah korusun bizde uçuk çıkarsa ne olacak bebeğimizi illa kucağımıza almak zorundayız kucaktayken bile bulaşıyormuş burda bi arkadaş post açmıştı Allah yardımcısı olsun bebeğine o şekilde bulaşmış
Furkansmomy İlk soruyu ben soruyorum bilen varsa🙋🏻♀️ Süt alerjisinin belirtisi nedir nasıl anlarız,?
Mervee98 Furkansmomy ilk sorun için yeşil kaka kusma vücutta döküntü olarak biliyorum canım ikinci sorun içinde biz 3 aylıkken başladık😊
Furkansmomy Diğer sorum da oyun halısını ne zaman almalıyım sizler nezaman kullanmaya basladınız? Oğlum 48 günlük
ErtugrulAnnesii Furkansmomy benim oglum 3,5 ay dan sonra durmaya, anlamaya basladı sonra 1,5 ay durdu daha sarmadı bebege göre degisir
Furkansmomy Mervee98 yeşil kakamız yok ama kusma bizde de mevcut malesef cok kusuyo 😳 Ozaman alerjisi yoktur dimi sanrm
Mervee98 Elamm hayır canım bebekler zaten kusar fazla yediğini bu çok normal kusmaya başka şeylerde eşlik ederse bi sorun vardır
Deniz2961 Furkansmomy hyr cnm tabkide reflu de olbılır nasıl ayırt edebilirim diyorsan eger kılo alımı iyi ise kusmasi iyi bir sey fazlasını atıyor
Mervee98 Furkansmomy kusması fazla yediğinden canım kusmaya başka şeylerde eşlik ederse o zaman bi sorun vardır
Furkansmomy Peki ek gıdada ilk ne vermeliyiz elma veren var yumurta ve yogurt veren var neyle başlasak
Mervee98 Furkansmomy ilk yoğurtla başlanıyo canım tadımlık 3 gün kuralı var 3 gün sadece yoğurt sonra 3 gün başka bi sebze püresi falan meyveyle başlamayın bence meyveler tatlı olduğu için sebze yedirmek zor oluyo sonra eğer meyve vermek istersen püre yapıp yoğurda karıştırabilirsin
ErtugrulAnnesii Furkansmomy önce yogurtla baslanıyor tadımlık 3 gün kuralı geçerli sonra havuc, kabak, patates gibi sebzeler sırayla yine 3 gün kuralı ile uygulanıyor tadımlık meyve olarak da elma armut ile baslayabilirsiniz
Furkansmomy Gaz yapıyo diye kurubaklagil meyve yememek dogru mu?? Emziriyoruz sonucta herseyin vitaminini almak lazım
Mervee98 Furkansmomy ben herşeyi yiyip içiyorum yediklerime kimyon koyuyorum kimyon tohumunu da demleyip içiyorum gaz sorunumuz yok çok şükür
NurR [bilinmeyen] çok ciddi tehlikeleri varmış bende yeni öğrendim çok dikkatli olun Allah korumuş herkeste olcak diye bişey yok demekki
Mervee98 Hanifemusa yeşil kakanın çok nedeni var canım özellikle mukusluysa ve kan görülürse çok ciddi