Usnac1995 çok etken var 😄aslında kızımın süt hakkına girmemek için en az 2 3 yıl düşünmüyordum, kızım 4,5 aylıkken meme reddi yaptı ve birdaha emmedi, zaten eşimle hep 2 çocuğumuz olsun istiyorduk, 2 tane yapacakken araları çok olmasın istedim çünkü rahata erersem bir daha yapmazdım. Biz çocuklarımız bir birbirine arkadaş olup birlikte büyüsünler diye 2 3 yıl kendimizden fedakarlık yapmaya karar verdik, belli bir süreligine 3 4 saat uyku ile tüm gün ayakta durmayı, dağınık bir evde yaşamayı, sosyal hayatı kısıtlamayı göze aldık. Birde ben 29 eşim 39 yaşın da o da erken karar vermede bir etken oldu. Çok şükür her iki hamileliğim de çok rahat geçti bulantı kusma hiç yaşamadım, ilk doğumum normal başlayıp sezaryenle bittiği için çok zordu ama ikinci zaten planlıydı, iki çocuklu hayat çok zor ama çok aşırı duygu yüklü güzellik de olduğu için zorluk arka planda kalıyor. Şuana kadar sadece bir kere 2. Çocuk acaba çok mu erkendi dedim o da oğlum 6 gün yeni doğan yoğun bakımında kaldığı için kızımdan ayrı kaldım onun dışında her zaman varlıklarına bin şükür, Rabbim onlara dert keder vermesin Elhamdülillah o bana yeter ❤️