Ensensr13 Bebeğim 4 buçuk aylık.. Kulaklarda biraz kepçelik oluştu. Düzelirmi bu aydan sonra çok dikkat edersem🙄
LaraSu Ensensr13 3 aylığa kadar düzeltebilirdiniz 3 aylıktan sonra kulak kemik yapısı oluşuyor malesef elden bişey gelmiyor
Ensensr13 LaraSu yaz çocuğu olunca, birde aşırı saçları vardı hiç şapka takamadım daha yeni yeni şapka takmaya başladım kafasına. Ah bilsem takmazmıydım🤦♀️
Tugce0142 LaraSu neeyyy abooo benim bebeğim de 4 buçuk aylık kepçelik var iki kulağında ben daha küçük düzelir diyordum nasıl olacak bundan sonra
Ensensr13 ikicocukcokcocuk bende de eşimde de kepçelik yok. İkiz oğlumdada olmadı. Ama bu yaz çocuğu olunca buna hiç şapka takamadım. Oyüzden kulaklar biraz kepçeleşti🥴
Ensensr13 Ezgiyln bizde kepçelik yok hiç. Hatta sülalemde kepçe kulak hiç görmedim desem yeridir. Büyüdükçe düzelirmiki.
Ensensr13 123burcu Ah be erkek çocuğu olunca saçlar çok kafada durmuyor. Hep bir kesilmesi gerekiyor🤦♀️düzelmezmi şu saatten sonra😓
123burcu Ensensr13 benim oğlum 4 aylık iken kepçe duruyor diye doktora sordum. Oda toplar hem saçı yok diye öyle duruyor . Saçlar çoğalınca kepçe olmaz demişti . Ona güveniyorum . Amcası kepçe umarım ona cekmemistir😤
Deletedmom_112 Ensensr13 20 aylık düzelmedi hatta biri daha fazla kepçe bende çok istiyorum kendi kendine düzelir demelerini
Ensensr13 Dilaraks çok boş bir yorum yaptınız şuan!.. Milletin derdi var diye biz yemeden içmedenmi kesilelim, kendi hayatımıza devam etmeyelimmi? Saçma sapan duyar kasmayın ve gidip duyarınızı daha mantıklı bir yerde yapın👋
Ensensr13 Deletedmom_112 hep benim hatam ilk çocuklarıma çok özen göstermiştim ama bunda hiç umursamadım🤦♀️yeni yeni aklım başıma geliyor😒