Aaybarss Aaybarss uykuzuluk yapıyor mu büyük ihtimalle ona bulaşmıştır nasıl temizlik ve bebegi oyaladınoz bide buharlı temizleyici ile yarar mı benim kurutma makinesi var eger buharlı temizleyici yararsa onu da alayım.
paralelevrendemutlu Aaybarss 1 ay sürdü, koltukları elektrikli süpürge ile her gün süpürdüm, yerleri ve etrafı sirkeli su ile, benim en büyük avantajım havalar güzeldi bebeğin nevresimini sabah yıkayıp akşama kurutuyordum seriyordum
Deletedmom_110 paralelevrendemutlu merhaba kızımda böyle bayadır kaşınıyor bir kere gösterdim çocuk doktoruna alerji gibi dedi sizce nedir bu
Deletedmom_110 paralelevrendemutlu bir de sırtı böyle ama ön tarafında bişi yok ara da kaşınıyor diyor sırtımdaaa
paralelevrendemutlu Deletedmom_110 uzun süredir devam ediyorsa bir cildiyeye gösterin. Eşim ben ve bebeğim uyuz olduğumuzda üçümüzünde döküntüsü başka şekildeydi. O kadar salgın var ki insan tedirgin oluyor
Deletedmom_110 paralelevrendemutlu böyle değildi herhalde ever bayadır var gösterdim ben ciddiyete gittiğimde değil demıstı başka yerinde bişi yok mesela benimde deli gibi kaşıntım vardı dedim uyuzum stresten dedi gerçek dedi hap kullandım şükür suan yok hafif var ay ne kötü kaşınmak Allahım olansa yardım etsin çok geçmiş olsun
Melis1706 paralelevrendemutlu benim gorumcemin ayaklari cok kasinirdi hamileyken ama hic biseyi yoktu ilik suya koyardi ayaklarini oyle rahatlardi bide krem vermislerdi ona onu kullaniyordu artik kasimaktan yara yapnisti agliyordu resmen
maygirl paralelevrendemutlu karaciger yaglanmasi ve kolesterol yuksekligide kasinti yapabiliyor…ayrica uyuz bazen hemen brine gecmeyeblir…3 5 yil vucitta kuluckaya yatipsenelr sonrada ortaya cikabilir.
-Kuzika- Aaybarss iste en çok sakınanlar ve titizlenenler oluyor bende hicbir yere cikmiyorum parka cocugu goturmeyeli 1 yil olmustur resmen ama bende olmustum 6 7 ay ugrastim
-Kuzika- Aaybarss biranda kasinmaya basliyodu mesela bi bakiyordum minik sivilce gibi birsey cikmis kasiya kasiya yara oluyordu sonra kabuklaniyordu. Boyle bazi yerler sinek isirmis gibi kabarcik kabarcikti. Bazi izler kaldi malesef bacaklarimda