Rbia Kızlar erken rezervasyon yaptırcaz ve otel bulamadık makul fiyata bildiniz güzel otel varsa söylermisiniz birde kızım o zamana 1 yaşında olacak zor oluyo mu bebeklerle tatil
Tinimini Rbia Bende merak ediyorum kızım yaza 10 aylık olucak nerdeyse. Ama otel pek düşünmüyorum ben kiralık villa daha iyi olur gibime geliyor 🤔
liyosunannesi23 Rbia bende bakıyorum kaç gündür ama bulamadım hala kafam çorba oldu benimde kıızım 15 aylık olcak temmuz gibi düşünüyoruz. Fiyatlar inanılmaz uçuk
DenizRuya Rbia Kusadasi grand blue sky harika bi otel aile oteli geçen sene oraya gittik kısmet olursa yine oraya gitmek istiyoruz tavsiye ederim
Seymaaaaa Cingirak merhaba çocuklu aileler için uygundu derken ne olanakları artışı vardı anlatma ihtimalinin var mı acaba
Rbia liyosunannesi23 bizde temmuzda düşünüyoruz aynen fiyatlar şimdiden uçmuş kaç gündür sinir oldum yok uygun fiyata otel
liyosunannesi23 DenizRuya ayy ben bakıyorum o otele fiyatıda iyi memnun kaldınız demi ? Biz gezmekde istiyoruz da efese falan da yakın sanırım
58goktugum DenizRuya Merhaba otele baktım çok güzel gözüküyor sadece bir şey danışmak istiyorum ben tesettürlüyüm de bazı oteller havuza girmeye izin vermiyor. Haşemalı şekilde olduğu için denize girmek sorun olmuyor. Ama size sormak istedim görmüş müydünüz haşemayla havuza falan giren?
DenizRuya liyosunannesi23 Evet biz çok memnun kaldık açıkçası ama efese filan yakın mi bilemiyorum yine sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum :)
17062019 Rbia vikingen infinity resort spa 5 gece 6 gun 3600 lira ultra hersey dahil 2 yetiskin 2 cocuk.sezon fiyati 6500 lira
Serene Rbia Kuşadası Grand Belish Ya da Ramada Otel. Biz bu yaz 1 yaşındaki bebeğimizle yaptık tatil.Gayet de keyifli geçti.
liyosunannesi23 DenizRuya odaları falan nasıl acaba 2 çeşit sanırım biri bahce biri deniz manzara siz hangisinde kaldınız? Bide şimdi bebekle gidicez ona yatak olayı nasıl oluyo acaba siz bebekle mi gitmiştiniz