sedasayan1111 bademli_puding maalesef deneme sonucunda bende kanaat getirdim teşekkür ederim bende alacağım
bademli_puding sedasayan1111 rica ederim 4 aylık olduk sağlık ocağı kan damlasıda verdi ama ben onu kullanmıyorum onunda içeriği temiz değil
sedasayan1111 Hilalkurtcu çok şükür Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah inşaAllah bizde memnun kalırız 🌸
emelsahing bademli_puding kaç aylık ve kaçlik sizinki ? Bize eczana 400 Luk verdi 15 günlük bebeklerim günde 1 damla dediler
bademli_puding emelsahing 3 aylıkken kullanmaya başladım 4 aylık olduk bu puf sıkıyorum doktorumuz öyle söyledi
Hilalkurtcu emelsahing Hilal9 bana da 3 damla dedi ama 3 damla da çok azıcık. Oluyor bir puf fazla gelmiyor mu :))
cicek110 edabky biz de wellcare kullanıyoruz ama üzerinde sanki 2 yaşında başlanıyormuş gibi yazmışlar ama sanıyorum ki yenidoğana da uygundur bi bilginiz var mı? Bir de kaç damla kullanıyorsunuz
Fnsengul bademli_puding. Sağlık ocağının verdiği ayçiçek yağı içeriyor, ocean zeytinyağı içeriyor. O yüzden emilimi daha kolay sadece :) yani içeriği kötü değil
Asyasemin2013 Ben lalika kullanıyorum ama sanırım gaz yaptı. Bunu kullanıpta farklılık hisseden varmı?