emelsahing bademli_puding kaç aylık ve kaçlik sizinki ? Bize eczana 400 Luk verdi 15 günlük bebeklerim günde 1 damla dediler
bademli_puding sedasayan1111 sağlık ocağından verileni tavsiye etmem içerik olarak iyi değil diye biliyorum memnunuz oceandan
Hilalkurtcu sedasayan1111 bizide o çok kötü yapmıştı halbuki 2 kere kullandık sonra hemen ocean aldık Allah’a sukur çok memnun kaldık
sedasayan1111 Anonim41 bugün alayım inşaAllah iyi gelir ötekisi berbat yani ne bileyim hiç iyi gelmedi denemek amaçlı belirli aralikla verdim her verdiğim de de bebeğim mavf oldu
Asil-sMom sedasayan1111 bebeğinizin ayına kilosuna göre doktorunuz söyler ama ocean da tek fıs veya tek damla yeterli diğerleri gibi değil çünkü sorup öyle kullanın derim
sedasayan1111 bademli_puding maalesef deneme sonucunda bende kanaat getirdim teşekkür ederim bende alacağım
Fnsengul bademli_puding. Sağlık ocağının verdiği ayçiçek yağı içeriyor, ocean zeytinyağı içeriyor. O yüzden emilimi daha kolay sadece :) yani içeriği kötü değil
sedasayan1111 Hilalkurtcu çok şükür Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin inşaAllah inşaAllah bizde memnun kalırız 🌸