Mugekatlasb inanın nasıl ki bebeğiniz doğmadan önce nasıl bir çoöuk olacağını ne his edeceğinizi olmayan bir çoçuğu zaten sevemezsizniz ama doğunca annelik anneliktir hepsinin yeri ayrı oluyor inanın hepsine ayrı bir kalbin eriyor 3 çoçuk nasıl desem zor ama güzel bir yandan sorumluluk yoruyor ben kendimi 2 çoçuğa tam hazır hisetmiştim ama 3 zorladı çok kaygılıyım herseyi düşünüyorum hani nasıl desem 2 yaparımda aslanlar gibi ama 3 beni düşündürüyor maddi manevi yetememekten yetişememekten korkuyorum e evladıma elim hep üstlerinde hep başlarındayım ama 3 yatişememekten koruyamamaktan eksik kalmaktan korkuyorum çünkü hepsi küçük hepsi bana muhtaç en büyüğüm 4 buçuk yaşında ortancam 1 bucuk küçüğüm 2 aylık iyiki varlar canlarım kanlarım evimin neşeleri iyiki hayatıma gelmişler inanın nasıl ki ilk evladını görünce duygularınız kabarıyor 2 de 3 de aynısı hata annelik duygusunu daha çok anlıyorsunuz çok zormuş ama güzelmiş bazen eşimle oturup bunlar yokken biz nasıl yaşıyormuşuz diyoruz 😂 onlar olmayınca evde iş bile yapmayı bilmiyorum bazen eşim alıp parka götürüyor onlar gelene kadar evin işine nasıl yapacağımı bilmiyorum bir kal geliyor bana 😂