Snm1234 ben eşimden gizli birikim yapayım dedim ama şöyle bir huyum var eşimden hicbirsey gizleyemiyorum, birikm yapmaya başladığım gün söyledim.oda gülümsedi 🫢sanki arkasından iş çevirince kötü bir eş gibi hissettiğim için. Bu arada gizli biriktirmek istememin sebebi para ister diye değil ilerde birşeyler yapmak istediğimiz zaman al bn bu kadar birikim yaptım bunuda koyalım üstüne demek için sağolsun hicbirsey kismaz ne istersem hemen almaya çalışır ama işte sorun burada. Ben daha tutumlu oldgumu düşünüyorum.esim de öyle ama hicbirseyden mahrum kalmayalım diye herseyin en iyisi en pahalisini almaya çalışıyor bnde kızıyorum buna bu kadar verilmez ne gerek var die genelde tartışmalarımiz hep bundan olur.ben genellikle herşeyde indirimleri takip ederim örneğin kasa arkdasinda şampuan indrimdeyse stok yaparım.Herşeyde böyle davranirim. Bana verdiği ev harcligindab bu şekilde para artirmaya çalışırım. Kendi adıma vadeli hesap açtım ne artirirsam çarşıya her çıktığında hemen yatırım ATM den . 50 100 TL yatirmisligim bile var 😄
( bu arada helal haram tartışması yapmayın herkesin kendi tercihi ve saygı duyun). Açıkçası çok harcama yapan biri değilim yılda bir sefer İstanbul’a gittiğim zaman zaruri ihtiyaçlarımi alırım. Ama oglusumuzdan hicbirsey kismayiz☺️ Allah herkese geçim bahtı versin🙏🏻