AcemiAnne12345 merhaba benim oğlumda 19 aylık isme tepki göz teması var sosyal denecek kadar sosyal yabancılardan utanma var ama akranlara ilgi var komutları alıyor ama hepsini deil basit komutları vs gel gelelim bizimde aylardır yan bakışımız var dediğiniz gibi ilk etapta koridorda başladı önce kafasını yana çevirip yere eğip yürürdü sonra yan bakmaya başladı koridorda öyle yürür dururdu şimdilerde koşuyor hatta🙈ama tek koridorlar kalmıyor zamanla artıyor yatak koltuk kenarları market rafları araba kenarından yürürken vs sinetkerik olan heryerde duvar dibinden vs yan Bakarak yürüyor hala çözemedim psikiyatriye götürdüm kaç defa nöroloji gördü tam otizm diyen olmadi ama riskli dediler özel eğitim alıyoruz 3 aydır çok şükür güzel ilerleme var ancak yan bakışı bırakmadı onun için görsel arayış içinde dediler bazı çocuklarda olabiliyormuş ama otizmli çocuklardada oluyormuş yani neden yaptıklarını anlamak zor bunun yanı sıra başka belirtileriniz varmı size değişik gelen mesela ilginizi çeken başka bir durum varmı