Ahsen_seda00 4gün sonra 4aylıgız 4. Ay atağımı geçiriyoruz bilmiyorum ne yeme ne uyuma hepsi bozuldu uyutmaya çalışınca zırıl zırıl aglıyor ne yapmam gerek nasıl düzelirr ne zaman hocaam😄
burnumageliyoduslkmsn Ahsen_seda00 sabırla uyutmaya çalış sallıyorsan karnı tok altı temiz olsun sev biraz iyi uykular annecim vs vs de sakinlestir köy yatağına ağlama süresi 3 dkyi geçmedikçe alma kucağına öyle öyle asarsin
1905burkiyy Ahsen_seda00 biz 4 aya girmeye bir hafta kala başladı bak 4 ay bitmek üzere ama halen aynı daha da beter olmuş düşün artık oturup ağlıyorum elinden
GunesSila Ahsen_seda00 düzelmez kendiliğinden düzelecek tam 40 gün sürdü bizim abartısız biraz düzeldi gibi oda şöyle 6-7 kez kalkıyorsa 4 kez kalkıyor 🤣🥲🥲 mama alıyor sadece o daha tok tuttuğu halde devamlı yat kalk yapıyorum resmen kafayı yemek üzereydim bilmiyorum nasıl son bulacak yani geçmiyor bence düzelmiyor azalıyor biraz
Ahsen_seda00 burnumageliyoduslkmsn almayım dedikçe sanki dövüyolar bi aglama krizi geçmiyor yemiyor da zaten mecbur uykuda vErmeye çalışıyorım artık uykudaykende almıyor ben çözemedim valla
burnumageliyoduslkmsn Ahsen_seda00 bak bide anne sesi konuşması cidden önemli güzel sözler söyle o anlamaz tabiki ama duygunu hisseder meselaa bebeğe bagirsan kizsan korkar ağlar ama sevgi sözcükleri ne kahkaha atıyorlar gülüyorlar sakinleştirmeye çalış saçını okşa
1905burkiyy burnumageliyoduslkmsn benimkisi onu da kabul etmiyor şuan bizde 4 ay 24 günlük olduk meme reddi mama reddi uyku düzeni sıfır zaten gazlı bir bebeğim vardı gaz sorunu bitmek üzereyken atak dönemine girdik ve sürekli ağlıyor sürekli huysuz kucağa almayın deniliyor ama olmuyor uykuya dalana kadar ayak kucak ne verdiyse deniyoruz ama zor dalıyor yerinde asla uyumaz
Ahsen_seda00 burnumageliyoduslkmsn hepsini deniyorum de yok işte bi atak bitiyo rahatladık diyoruz başka bir ataga merhaba diyoruz artık ıyumamayıda geçtim hiç ne mama ne anne sütü umrunda degil hiç içmiyorr dün doktordaydık normal diyor gelde bir gün bak bok normal diyemiyo insan
Ahsen_seda00 1905burkiyy bizde öyle oldu bi haftamız varken başlr gibi oldu şimdi 4günümüz var içimizden geçiyor yok uyumadıgnamı yanıyım yemediginemi valla cidden bunaldım artık
1905burkiyy Ahsen_seda00 bunalmaz mı insan ne dışarı çıkabiliyorsun ne bir insan evine gelebiliyor bunlar böyle iken
burnumageliyoduslkmsn Ahsen_seda00 oy sitemini yiyim canım benimmmm 4 ay 6 günlük benim kızım yoğun bakımda yattık galiba orda alıştı sorunumuz yok çok şükür inşallah tez zamanda duzelirsiniz kilosu boyu nasıl mama veriyormusun
1905burkiyy Ahsen_seda00 geçen ay tartıldıkğımız da yani üç aylıkken 6800 idi 4 aylıkken tartıldık 7100 boyunda şöyle di de unuttum inan
Ahsen_seda00 burnumageliyoduslkmsn geçmiş olsun sizee inşallah düzelmiştir 61cm 7kg bizimki sizin bebiş niye yattı senin bebiş kaç cm kaç kiloo
burnumageliyoduslkmsn Ahsen_seda00 aynı kilolarimiz canım beslenmiş işte güzel bence yemeyi takma kafana boyu 63 kilosu 7.050 ilk doğduğunda enfeksiyondan yattı 41+3 TE doğdu yoğun bakım hemşiresi dediki burda 3 saatte bir bakımı beslenmesi yapılıyor alıştı sende öyle yap dedi gerçekten gündüz çok emzirdim gece sadece 12 3 6 bu şekilde düzen oldu yani
Ahsen_seda00 burnumageliyoduslkmsn çok geçmiş olsun iyiyise inşallaj hep öyle devam eder yok kilosundan birşey degil de derdim dünden buyana 80lik mamayla duruyor tükürüyor ne versem ne yapsam yese az birşey demiycem ama yok inatcı bide
Ahsen_seda00 burnumageliyoduslkmsn başlayacaktım doktorumuz 4.ay bitsin öyle başla dedi ben yavaştan veriyimmi diye sordum da bize onay vermedii
burnumageliyoduslkmsn Ahsen_seda00 sağlık ocağı başlat dedi dün bebe bisküvisi yaptım kendim suyal ezip verdim çok az yedi çorba yaparsam tattiriyorum çok çok az reçel falan emzik tutsun diye verdim verilmemeliymis ama ebe ver bişey olmaz dedi