geceuyumayanne1 Mikoiledikonunannesi yoğun akıntı dediğiniz kan mı oluyordu durmaksızın yoksa beyaz akıntı falan mi
geceuyumayanne1 Ygd_ bendede 3 aydır var spiral doktora sorduğum zaman kaydığını anlarmiyim diye doktor anlayamazsin demişti bendede ara sıra ağrılarım oluyor
yusaydefsa Mikoiledikonunannesi geceuyumayanne1 Deletedmon_69 Birdunyabircennetannesi Kızlar spiral muayenesi ultrasonla olur demi bugün doktoruma kontrol için gittim alttan bakıcam dedi şok oldum çok ağrır ultrasonla bakın dedim ağzını yamultarak ay spirali ağzınla mı taktırdın dedi bana şok oldum herhangi aksi bir durumda olsa alttan hadi neyse ama kontrol de çok saçma değil mi ilk defa duydum sizin kontrollerde nereden baktı
leyla23 Ygd_ valla bende diken üstünde her ay gittim kaymışmı değilmi diye ama 6 aya kadar vücut alışmaya çalıştığı için yapıyor diye diye artık rahatım biraz
Deletedmon_69 yusaydefsa yani alttan muayne hep oldum. Alttan muayne edilmek her zaman daha iyi sonuç verir her konuda. Çekinmeyin o durumlarda.
Birdunyabircennetannesi yusaydefsa Alttan muayene yapıyorlar neyi garipsediniz ki🤷 Ben 1 kez kontrole gittim İlk taktırdığım ay Hem alttan hem karından baktı
leyla23 yusaydefsa mecbur alttan bakacak, küüüçük spirali yamulduysa ultrasından doğru düzgün göremezki
Alpyigit3434 leyla23 bana hep ultrasondan baktılar bi kez kadın alttan bakcan dedi bende ultrasondan baksanız olmaz mı demiştim daha net olurdu ama neyse bakalım demişti alttan basınca korkuyorum ya