Bedis- Kızlar 3. Ay atağında tam olarak neler oluyor deneyimlerinizi yazar mısınız atakta mı başka bir şey mi var ben anlamadım gitti 🙄
minikmucizem34 Bedis- üçüncü ayda atak yok dördüncü ayda atak var lanet atak😂😂bizim içimizden geçti benim psikolojim bozuldu 45 gün sürdü meme reddi oldu maalesef ama hamd olsun atlattık şuan 8 aylık meme delisi🥰
civcivvv Bedis- meme reddi yapmıştı bende 10 gün filan sadece uykuluyken emdi diğer zamanlar emmek istemedi sonra o geçti uykuda problem yaşadım gece uykuya geçerken inanılmaz ağlıyodu o geçti çok şükür çok sabır gerektiyo çok 🐣🌸
9595959 Bedis- 4. Ay atağı diye bir şey var hep huzursuz ve huysuz uyanıyor ağlıyor uykuya geçerken ağlıyor meme de ağlıyor hep ağlıyor zor uyuyor zor emiyor valla zor
Bedis- minikmucizem34 Ben yavaş yavaş kendimi ona hazırlayım o zaman şimdiden ne kadar sürüyor peki sizde ne kadar sürmüştü bu atak dönemi bana 4. Ay birimine kadar demeyin hahah kaldıramam 😂
ugurcanz Ğminikmucizem34 ben bugün dün sağmış olduğum sütü vermek zorunda kaldım. Bir de aşı olmuştu meme reddi iyice arttı. Saatlerce emmedi ben de sağılmışı verdim :( of of birkaç gündür iyi değiliz
Bedis- civcivvv Bizde de suan meme reddi var ben zaten mama takviyesi yapıyorum da gün içinde mememi almıyor dediğiniz gibi anca uykuluyken falan oluyor. Önceden koyduğum yerde kalırdı oyun halısında falan suan durmuyor nedensizce ağlıyor 😂
Bedis- Lidyaaannesi Ya normalde yeni yeni düzeldi bebeğim koyduğumuz da durur kendi kendine oynardı. Şu 4 gündür sebep yokken ağlama uyumak istememe bi 15 dakika uyuyup geri uyanma bende acaba atak falan mı diye düşündüm de 🙄 önceden böyle değildi çünkü şu son 4 gündür böyle bi huysuz
GkhnMls Ay atağı çok berbat, meme reddi inanılmaz can sıkıcı bir durum bide uykuya zor dalıyordu. Şükür geçti ama yaşarken birde gelin bana sorun🫠
Bedis- GkhnMls Ay 3 Aydır ben de neler çektim ya bir de bebeğim benim çok gazlı bi bebekti artık çekmeyim derken 🙄😂 daha yolda neler varmış 😂
Bedis- minikmucizem34 Ay inşallah da zor benim bebemde o kapasite yok haha her dönem şeylerini yaşarız biz 😂😂
minikmucizem34 Bedis- 😂😂bizde atakları es geçmiyoruz mübarek hepsini illa yaşıycaz şuan 8. ay atağını yaşıyoruz hayırlısıyla😂😂
Zeynepcyr Bedis- Atak var 12. Hafta atağı ama genelde sakin geçirirler bebekler 4. Ay çok fena şuan sizinki bağırsakları düzene girmeye çalıştığı için huysuz olabilir çünkü artık gaz problemleri azalıyo 3. Aydan sonra
minikmucizem34 ugurcanz hiç bir alternatif sunmayın sadecw memeniz uykuluyken gerekirse besleyin ama biberon vermeyin bolca ten teması atlatırsınız biran önce inşallah gerçekten çok zor bi süreç 😒