Woman35 benim doktorum son haftamda bana "ne açılman var ne sancın ben sana suni sancı veririm fakat açılman ilerlemez ve bebeği bı şekilde kanala sokarsak sezaryen hakkın kalmayabilir vakumla çekeriz hem sen hem bebeğin çok yıpranır demişti. Bende sezaryen olmayı kabul ettim bir hafta sonraya gün verdi o günde yine kontrol etti hâlâ gelen giden yok.
Çevremde beni sezaryen konusunda o kadar korkuttular ki asla istemiyordum. Bir ay kalkamazsın, bebeğine bakamazsın, kocaman bir ameliyat izin olur, göbeğin bir daha toplanmaz sarkar vs vs. Ama olmadı napalım tamam dedik ameliyata girdim. Sonuç ne mi oldu. 15 dakika süren bir ameliyat, beni rahatlatmak için sohbet muhabbet edip şarkılar söyleyen bir ekip, çıkar çıkmaz kaybolan göbek, ameliyattan iki saat sonra hafif ağrılı bir yürüyüş ama sonrasında kolayca kalkıp bebeğimle ilgilenme… Yani korkmayın hiç öyle değilmiş aslında. Tabiki ameliyat sonuçta ağrın vs oluyor sonrasında ama öyle aman aman değil. 5. Gün evimi süpürgeye tuttum düşün. Kesi izim bile belli belirsiz kuaför inanmadı sezaryen olduğuma çok dikkatli bakilmazsa yok gibi dedi. Eskisi gibi değil artık.
Nasıl olursa olsun Rabbim sağ salim kavuştursun bebeğinize☺️🌼