Busrahafsa 3 ay 7 günlüğüz ama şimdiden 4.aşımızın derdine düştük 4 ay aşısı çok zor mu ve kaç tane yapılıyor iki ay aşısı gibi üç tane değildir inşallah😭
Smhdmr Busrahafsa 2 tane yapılıyor😉 ateşi çıkmasın diye ben calpol verip gitmiştim ve ateşi 38 dereceyi görmeden saat başı kontrol edip calpol vermiştim... erkek çocuğu olduğu içinde kat kat ve çok giydirmemiştim...
Gizemmdenizz Busrahafsa iki tane karma zatüre aşısı karma Asıda aglamadı ama zatürre asısı yakıyo biraz dedi agladı biraz iki gün ateşlendi 38 olmadı ama huzursuz du🤷🏻♀️
OzlemAlisa Busrahafsa biz bugun olduk aşı. 2. Ay asisinin 2. Dozları ama verem haric. Yani iki bacaktan birer tane. Eger 2 . Ay ates yapmadıysa buda yapmaz dediler atesi olmadi şükür. Huzursuz biraz okdr. Oda ztn atak yuzunden vardi
Rumeysa_01 İki bacağına birer tane yapılıyor ama malesef ki ateş yapıyor bizim baya yükseldi aşıya gitmeden ateş düşürücüye başlamanızi öneririm
G-K Rumeysa_01 gitmeden ilaç verdiğinizde aşının etkisini azaltıyormuş ebemiz kesinlikle verme belki ateşlenmez boşa vermiş olursun dedi
G-K Smhdmr saat başı calpol mü verdiniz? Aşıya gitmeden önce ilaç vermeyin diye uyarmadılar mı sizi ?
Sarekus Doktorlar ateşi 38 39 olmadan genelde önermiyolar şurubu çünkü bedeni ateşle savaşmayı ögrensin diye koltuk altlarına kasıgına ıslak bez koyun ince giydirin çok ateşli olursa. Verirsiniz yine sürwkli kontrol edin cok yükselmedikçe problem olmaz bence bizde bugün olduk birini hiç hissetmedi diğeei yaktıgı için biraz agladı ama hemen sıstu bebekten bebeye değişiyo bence inşallab ateşlenmez bu saatten sonrada dua ediyorum sürekli
Deletedmom110 Busrahafsa aşıların hiçbiri hiç yan etki yapmadı. O an ağladı ve geçti. 1,2,4,6 için söylüyorum devamını bende bilmiyorum😊 O yüzden önyargısız gitmenizi tavsiye ediyorum.
Nghn 4.ay aşısı bizde de çok huzursuzluk yaptı, 37.8 filan oldu ateşi de öyle çok yükselmedi. Ateş için vermedim ama huzursuzluğu geçmeyince verdim calpol, sonra rahatça uyudu çocuğum. Ağrı yaptı herhalde 🤷♀️
Busrahafsa Arkadaşlar bizim 2. Ay aşımızda ilk saatler aşırı huzursuzluk oldu ve sürekli ağladı ama çok çok fazla ağladı bana hemşiremiz çok huzursuz olursa da ağrı kesici ateş düşürücü ver dedi onu verdikten sonra hiç bişeyi kalmadı şükür ama ben iki tane üç tane falan aşıda çok geriliyorum aslında aşı yapıldıktan sonra geçiyo gidiyo en geç iki günde ama işte annelik biraz korkuyorum yeni aşı zamanı gelince gitmeden ağrı kesici vermemi tavsiye etmedi hemşiremiz bi arkadaşın söylediği gibi vücut direnci olsun diyeymiş inşallah 4 ay alışı 2. Ay aşısından daha kolay diyen arkadaşlar gibi oluruz bizde😔ben 20 yaşındayım bu ilk bebeğim ve herhangi bi problemde çok evhamlanıyorum korkuyorum yeterlilik gösteremeyip bebeğime zarar verme düşüncesi bile üzüyo beni😔
Findiklarim9227 Busrahafsa ay annelik çok zor gerçekten yani zordan kastım insan ona bi şey olmasın cani yanmasın diye n3 yapacağını şaşırıyor benim 2. bebeğim olmasına rağmen aşılardan korkuyorum bi tane hemşire de teyzeme bebeğini getirmeden ağrı kesici ver demiş ateşi çıkınca düşürmek daha zor ateş-i çıkmadan ver demiş artık kafam karıştı napcam bilmiyorum bende
Smhdmr G-K İlk aşısında ateşi çok çıkınca ebe bidahaki aşıya calpol içir gel demişti😉 saat başı ateşini kontrol ettim demek istemiştim anlatım bozukluğu yapmışım kusura bakmayın... saat başı ateşini kontrol edip 38 derece olunca verdim calpolu😉 yani yanlış hatırlamıyorsam öğlen bir çay kaşığı, akşam bir çay kaşığı bide yatmadan bir çay kaşığı vermiştim😉
Gzlky 4 ay yaptıranlar aşı takvimi degişmiş mi başka yerde yazmışlar birini kaldırıp başka aşı koymuşlar dogrumu
G-K Smhdmr birden saat başı verdim diyince şaşırdım 😁 bizim sağlık ocağındaki ebeye ben özellikle sordum 2. Aşısında sakın içirme aşının etkisini azaltıyor 37,5 görünce calpol ver demişti ebelerinde hepsi farklı söylüyor demek ki
Findiklarim9227 Busrahafsa offf düşünmek bile istemiyorum bizde 3 ay 5 gunluguz oğlumda 4 ay aşısı çok zor geçmişti ateşlemişti ve bacaklarını oynattikca acı içinde ağlıyordu 😭😢 inşallah bu bebeğim kolay atlatır çok korkuyorum zor geçecek diye acaba götürmeden önce ağrı kesici versem mi diyorum ama bilmiyorum çok üzülüyorum aklıma geldikçe inşallah bütün bebekler kolay atlatır 🤲