SelimZeynep Betulsark her ikiside güzel ama sarı paket daha kaliteli hemen hemen primaya eş değer ben mavi paketi gündüz sarı paketi gece için kullanıyorum ama mavide iş görür gece
Betulsark SelimZeynep oda çok mantıklı çünkü prima ve Rossmann hariç her gece uyanıyor rahatsız olduğu için o şekildede kullana bilirim
Betulsark NoOne hiç taşımamasını beklemiyorum zaten ama bide her seferinde tasması var benimkide masallah her mamadan sonra güzelce yapar 😂
gamzesu58 Betulsark Canım mavi paketi bilemiyorum ama ben Goon Sarı paketi ve Sleppy Bio Naturel çok memnunum hangisi indirimdeyse onu alıyorum
Betulsark gamzesu58 sleepy 2 numara almıştım o zaman kapıları çok küçüktü ya genisligi iyidi ama çok kısaydı oyuzden bidaha denemedim
asmedomom Premium soft kullaniyoruz ve memnunuz. Mutlu bebek mavi paket de guzeldi, tek sıkıntısı cırt kisimlarinin ici cok sertti ve bebegimin gobegini tahris etmisti.
Betulsark Ummuhan321 az önce aldık ve his olarak gerçekten güzeldi naylon gibi gelmedi elime sadece değişik bi koku aldım hafif
Yagmursonrasitoprakkokusu Betulsark oğluma mavi paket kullanıyordum bezi biraktirmadan önce. Birçok markayı denedim en memnun kaldığım mavi paket goondu
Betulsark Biumuttt acaba ıslak mendilden ola bilir mi ? Ben mesela ilk günden beri Rossmannin ıslak mendilini kullanıyorum ve annemde yaklaşik 25 yıldır aynı markayı kullanıyor 99% Sudan oluşuyor
Biumuttt Betulsark öylemi hiç aklıma gelmedi acillen ıslak mendille ihtycm vardı normalde uni baybi kullanıyordum Komili aldım hiç aklıma gelmedi 2 haftadır kullanıyorum 🥺
Betulsark Biumuttt yani farklı bezler deneyip olduysa belkide ondan veya pişik kremini sevmemiştir cildi ben açıkçası sadece Rossmann kendi markasını kullanıyorum herseyde Türkiye’de çok bilindik değil ama almanyada milyonerler bile Rossmann kendi markasını kullanır bir çok şeyde bebek ev temizliği cilt bakımı bence bi deneyin yani çok bir bilgim yok küçük bir tavsiye sadece ☺️