Ess92 evet tüm detaylar fazlasıyla mevcut bu kitap 1 sene öncesine kadar Türkiye’de yoktu ben e posta üzerine yurtdışı sitesinden online olarak almıştım ama şuan Türkiye’de de satışta. Bizim zamanimizdaki sıvılar Türkiye’de üretilen sivilardi,dozlar azdı ve daha masumdu içerikleri bu kadar zehirli değildi şuan yurtdışından tahsis ediliyor içerisinde civadan tutun alüminyuma,cenin hucresine kadar herşey var ve 2 yaşına kadar bir çocuk yanlış hatırlamıyorsam 125 doz aşı vuruluyor,otoimmun merkezine hukmedebilecek herşey var sma,otizm vb beyin,kas hastalıklarınında başlıca sebebi bu maddeler günümüzdeki artış hızıda bunu destekler şekilde zaten. Dediğim gibi bu konu çok derin bir konu benm söylememle asla içinize sinmez ki ben sıvı karstlarina karşı en sinir olan biriydim zamanında saçmalıyorlar derdim ama durum öyle değilmiş 2 senedir ikna olana kadar her araştırmayı kendim yaptım okudum inceledim yüzlerce kişiyle konustum bazı doktorlara varana kadar artık emin oldum. Prof.Alişan yıldıran var samsun eğitim ve araştırma hastanesinde hala doktorluk yapıyor makalelerini zor bulursunuz kaldırırlar çünkü ama YouTubeda bir kaç videosu var ☺️drBekir tok,drMustafa aydın,gıda mühendisi bir anne,isuda vb. Kişiler bana yol gösteren gözümü açan kişilerdir çok şükür ki karşıma çıktılar 🙏