Mtzzeynep Mothercrn İstanbul’da ama temizlik malzemelerimi indirim takip edip stok yaparım. Çamaşır, bulaşık deterjanı, havlu peçete, tuvalet kâğıdı gibi ürünler stokludur.
mobesebesir Mothercrn sanal marketler indirimde kullansan pahali oluyor. Organik ürünler zaten ekstra pahalı ama temizlik malzemesi her ay aliyormusunuz mesela çamaşır deterjanı tuvalet kağıdı havlu kağıt büyük boy oldu mu 2 3 ay almıyoruz keza çamaşır suyu cif bulaşık deterjanı da öyle bulaşık makinesi tableti de öyle. Salçayı falan da 1.5 kg luk cam kavanoz alırım baya gider.
3cocukluananingunlugu mobesebesir bende kilo hesabına bakarım kilo bazında hangisi uygunsa onu alırım. Mesela 830gr tamek salçayı 29.90aldım geçen haftasonu
Zeynepefem Mothercrn evet ama buradaki 3 4 bin harcayanlara da çok şaşırdım o kadar paraya ne alınır ki biz mi fazla alıyoruz diye düşündüm
3cocukluananingunlugu BiranSuu elbette alır ama çok nadir paketli ürünlerden uzak durmaya çalışıyoruz çocuklarla beraber gider haftasonu isteklerini beraber alırlar eğlenirler ama genelde market alışverişi bende. Çünkü o alışverişe çıkınca daha çok harcar ben daha hesaplı giderim
Zeynep0310 Mothercrn ayyy aynen biz her ay aynı tantana eşim diyorki her ay sonu bankadan aradılar sayenizde zengin olduk deyip duruyor imali şakalar 😄 valla yetmiyor asgeri ücret alanların Allah yardımcısi olsun
Mothercrn Zeynep0310 keşke bizimki de sadece şaka yapsa 😬 her ay tartışıyoruz. Anlatıyorum ama kada basmıyor. Buradaki herkesin tavsiye ettiğini uygulayacağım. Artık alışveriş işi eşimde olacak. Eline liste veririm. Alsın gelsin🤷♀️