papatya_1125 enes123 Ben aslında size yardımcı olmak istedim ama aldım falan dediniz.Gercekten fazla hediyeler de katacaktim.baska birine sattım 😢
Masalberra Azizeumut fotoğrafları yukleyemiyorum burdan instagram kullaniyor musunuz isterseniz ondan atayım fotoğraflari
Yazmelegi_ Masalberra bildirimlere baktığımız yerde resim yukle var ordan yükleyip kopyala yapıp buraya yapıştırın
Mdorukkk Masalberra forum kısmına tıklayınca sol üst köşede üç çizgi var. Tıkla. Resim yükleye tıkla bir sayfaya yönlendirileceksin. Oradan resmî yükle aşağıda link çıkacak kopyalaya tıkla gel yoruma yapmıştır. Öyleyikle eklersin canım
Hly44 Masalberra merhabalar deprem bölgesindeyim oğlum 5 aylık bana yollar mısınızı kışlığımız hiç yok
Masalberra Yazmelegi_ yok normal yükleme yapabiliyorum ama daha öncede yaptım nedense bu fotolar eklenmiyor dosya yüklenmedi diyor
bbmoms enes123 yardımcı olmak isterim elimden geldiğince dolap hesabım var ordan bakabilirsiniz ya da insta dan yazın elimde var ama 9-12 12-18 gibi insta dan yazın görüşelim hesap adım askiboncuk