Dlk55blt-rdvn incitomm aslında şu sıralar eskiye göre tüm uyku girişimlerinde direniyor ama özellikle ikinci uykusunda çok zorluyor oyüzden anlayamıyorum neyden olduğunu çünkü eskisi gibi rahat dalamıyor ilk uykusuna da .Buyüzden diş diyorum ama 1 ay oldu artık ne dişmiş yani
incitomm Dlk55blt-rdvn tek uykuya geçirmeye çalışın tek istiyordur artık bir yaşına az kalmış inşallah düzelir 🌺
Eslemveasya ozlemtsd 15 aylık kızım gündüz tek uyku yapıyor. Gece aralıksız uyuyor. 1 ile 3 arası uyutuyorum 1 2 saat uyuyor gündüz. Gece ise biz ne zaman uyursak onu da o zaman uyutuyorum. Uyku zamanı olduğunu anlıyor öyle ve uyanmıyor.
Melekmirac ozlemtsd benim oğlum 13 aylık uyku gerilememiz var ama gün içinde 3 uyku istiyo 4 cu uykud gece uykusu bı ara grip oldu 4 uykuya bile çıkardı kendi kendine bende 2 uykuya nasıl dusurebilirim uyku zamanını onu düşünüyorum ve gün icknde 3 bazen hasta olduğu zamanlar 4 uyku yaptığı için çok çok az uyuyo 10.15 dkka maks bazen besigine yatırıyorum mutfağa giderken uyanıyo bende sizden fikir alsam arkadaslar napsamda gün içindeki uykularimiz düzene girse?
sonbezbukucu kızım tam 13,5 aylık bir hafta önce direk kendisi tek uykuya geçti. bende bir süre evde çalışıyorum ben gideceğim korkusuna mı öyle yaptı anlamadık. bir anda teke geçince şaşırdık. ilk 3 gün 1 saat uyudu şimdi 2 2,5 saat uyuyor kızıma yetiyor
incitomm ozlemtsd sabır azim ve istikrarlı birsekilde yaptım memede ve sallanarak uyuyordu bende gebeyim ve sütten kesmem gerekiyordu sütten kesince uykuyuda hallettim
Sinemince ozlemtsd biz de 15. Ayda geçmiştik tek uykuya. Sabah 7.30-8 gibi uyanır öğlen 13. 00 yatırıyorum 15.30 uyandırıyorum. 21.00 da gece uykusuna yatırıyorum
ozlemtsd Sinemince Bende şuan o sistemde gidiyorum bakalım üç gün oldu tek uykuya geçeli. Ama gece çok sık mıkırdanıyor. Sizinde öyle oluyor mu
Sinemince ozlemtsd tek uykuya alışmaları zaman alabiliyor biz 19 aylığız şuan bir sıkıntı olmuyor geceleri. Sizinde alıştıkça düzene girer
incitomm Zlhaanne benimde arada iki uyku yapıyor hastayken bu aralar uykuya geçişte yine zorlaniyoruz sanırım dişleri çıkıyor ve hava geçişi etkiliyor bu aylar dikkat etmeye özen gösteriyorum inşallah bu düzeni bozulmaz
Patronannesi48 ozlemtsd oğlum 14 aylık 1 yaşına bastı tek uykuya geçtik. 2 uyku yapınca gece geç uyuyor çünkü. 3 te yatar 1 saat. Sabah da 10 larda uyanır