ozlemtsd Selam arkadaşlar oğlum 14.5 aylık. Normalde gündüz iki uyku yapıyorduk ama son bir haftadır tek uykuda diretiyor ikinci uykusunda uyumak istemiyor. Tek uykuya geçmek için doğru zaman mı acaba? Siz nasıl yaptınız yada tek uykuya geçisi saatlerinide yazqrak açıklarsanız sevinirim. 🤗🫶🏻
incitomm ozlemtsd benim 2 aya yaklaşık oluyor tek uykuya geçtik genelde 12.30 veya 1 gibi uyuyup 1.bucuk 2 saat uyuyor benim bebeğimde 14 .5 aylik
Niloya_ ozlemtsd Kızım 18 aylik şuan 14 aylıkken tek uyku sinyalleri veriyordu kızım sabah 8 de kalkar ,öğlen uykusuna 1 de yatar ,3 de kalkar ,akşam da 9_9:30 arasında yatar
MyDarlingSon ozlemtsd Normal istemez iki uyku benim oğlumda öyle yaptı ozamanlar şuan 18 aylık öğlen uyur kalkar daha uyumaz aksam uykusuna kadar. Böyle daha iyi.
Eslemveasya ozlemtsd 15 aylık kızım gündüz tek uyku yapıyor. Gece aralıksız uyuyor. 1 ile 3 arası uyutuyorum 1 2 saat uyuyor gündüz. Gece ise biz ne zaman uyursak onu da o zaman uyutuyorum. Uyku zamanı olduğunu anlıyor öyle ve uyanmıyor.
ozlemtsd incitomm Birde gündüz iki uyku yaptığı zamanlarda ben max 2 saati dolsurunca uyandırıuordum. Şimdi tek uyku yaptığı için uyandırmıyorum. Doğru mu bilmiyorum ama 🙈
Niloya_ ozlemtsd Tabiki normal 1 yaşından sonra bebekler zaten o sinyali veriyor tek uyku uyuduğu zaman geceleri daha iyi uyuyor az kalkiyor tabi bu bizim için değil emdiği için sürekli kalkıp emip hemen uykuya dalıyor
incitomm ozlemtsd tabiki uyandırmayin ne kadar uyumak istiyorsa uyusun biz tek uykuya geçtiğimizde beri gece uykumuz düzene girdi tam duzelmesede rahatladık acikcasi
Dlk55blt-rdvn incitomm bizimki 11 ay 20 günlük ama 1 aydır aşırı direniyor uykulara özellikle 2. Uykuda , tek uykuya düşme isteğinden mi dişten mi anlamıyorum çünkü diş çıkarıyor şu sıralar
incitomm Dlk55blt-rdvn dişten oldugunu zannetmem ilk uykusuna rahat yatıp ikincisine direniyorsa tek uyku istiyor olabilir siz bebeğinizi daha iyi tanırsınız bizim hala bazen uykuya direniyor malesef oluyor arada
Dlk55blt-rdvn incitomm aslında şu sıralar eskiye göre tüm uyku girişimlerinde direniyor ama özellikle ikinci uykusunda çok zorluyor oyüzden anlayamıyorum neyden olduğunu çünkü eskisi gibi rahat dalamıyor ilk uykusuna da .Buyüzden diş diyorum ama 1 ay oldu artık ne dişmiş yani