Burcu60 bütün tavuğu eşim parçaladı. 2 kanat 2 but kelebek göğüs kalça vs çıktı hepsini bol su soğan patates havuç defne yaprağı karabiber tuzla haşladım. Etleri bir kısmını yedik 3müz soğuyunca suyunu süzdüm. Buz kalıplarına ve çay bardaklarına döktüm. Bazıları karton bardağa döküyor da sağlıksız diye cam bardağa döktüm ben. Geçen yıl cook marka su küpü poşetlerinden almıştım ama tasarımı değişmiş. Öncekiler gibi kullanışlı gelmedi bana ondsn da kullanabilirsiniz ama tavsiye etmem kullanışlı değil bence. Malzemelere bazen evde varsa kereviz yaprağı kereviz maydanoz falan da koyuyorum. Tamamen size bağlı. Evde olmayanslrı çıkartadabilirsiniz. Göğüs ve kalça etinden biraz kalmıştı. Onu da ertesi güne tavuklu nohutlu pilav yaptım çok güzel oldu 😇 kışın hep çorbam olur evimde. Tarhana, mercimek, şehriye çorbasında kullanıyorum. 4-5 ay yeter sanırım.