ikiz-erkek-annesi Avent denemedim ama ikizlerime yaklaşık 1 yıldır munchkin kullanıyorum. Defalarca attılar düşürdüler sapasağlam ve asla akıtmıyor. Koku yapmıyor, kaynatarak temizliyorum
Stresbabacimstress ikiz-erkek-annesi bende kaynatmak istedim ama böyle bi bilgi göremedim hep sıcak suyla temizledim tencerede kaynatsam birşey olur mu erir mi?
Stresbabacimstress Mgf mumchkin kullanıyorum çok memnunum uyurken kaldırmama gerek kalmıyor içiyor içindeki pipet sayesinde ama benim oğlumda su içerken ağzında biriktirip önünü ıslatıyor 😀
Mgf Stresbabacimstress nekdarlik oglunuz.ay cok fena alisti resmen bunu ypmktan su icmiy9 icmeyincede kabizlk bsladi.insallh bian once unutur.habire ustbaş degistiriyoruz😄
Mirac21mom Mgf avent kullanıyoruz memnunum oğlum yerden yere çarpıyor hiçbirşey olmuyor çekişide az diğer suluklarda çekiş çok olduğu için genzine kaçıyor ama tek bir eksisi var diş dönemlerinde oldukları için ucunu ısırıp kopartıyorlar benim oğlum da kopardı ama içmesine engel değil
Kerem_k1 Mgf bir senedir kullanıyorun memnunum. Akıtma falan yapmıyor. İçinde bi fırça gönderiyorlar onunla temizliğini yapıp kaynamış suda bekleterek temizliğini yapabilirsin. Oğlum kaç defa fırlattı attı kırılmadı hiç sağlammış yani.
Aloneeee Mgf suluğa lafım yok kullanıyorum memnunum. Ancak benim oğlan da suyu ağzında bekletip tükürüyor. Bu sulukta da yapıyor aynısını
Aslicamm Mgf bende ikisi de var ama munchkinden çok memnunum ben çünkü nasıl tutarsa tutsun su icebiliyo gece yanına onu koyuyorum özellikle
Mgf Ftmmm111 bn ilk 8 aylkkn denemistim ckebiliyodu pipetle.ama her bebegin farklidr tabi.alistrma suluguyla devm edincw 10 aylikkn denedik cekemedi.evde pipetli sulugmz vr ama cok zr gliyo su.
Lolik Mgf 5. Aydan beri onu kullanıyorum ve aşşşşırı memnunum akma kokma hiç bir şey olmuyor hatta neden iki tane almadım diye yakınıyorum sürekli fiyatları artıyor
Bugleminannesi28 Mgf valla kızım 6.ayina girdiği andan beri babytime kullanıyorum yani şuana kadar akıtma olmadı koku olmadı kızım çok severek kullaniyor o kadar para vermedim açıkçası ama ikisinden birini almakta kararsizsaniz munchkin al derim
Mlk026 Mgf benim oğlum 7 aylıktan alıştı pipetliye avent vardı ilk onunla alıştı ama munchkin kesinlikle çok kullanışlı tavsiye ederim ayrıca şunu da söyleyim muchkin plastiği baya ince kaynatma falan yapamazsın plastik olarak avent daha sağlam ama bazı bebekler pipetini ısırıp kopartabiliyormuş o yüzden munchkin alma ı öneririm.
Sselmaaa Mgf avent ucu değişmiyor yenisini aldık tekrar yarıldı ucu çünkü munckin de güzel bebek pipete alısıksa memnun kalırsınız
Stresbabacimstress Sselmaaa oioin pipetini takabilirsiniz içine bi yakınım öyle yapıyor yenisini almaktan daha mantıklı bence