Simaykck Şu pigmento plus kremini o kadar önerdiler ki sivilcelere iyi geliyor sezeryan izini geçiriyor diye aldım kullandım daha beter oldu sakın almayın
livanurvealpinannesi61 Leylaa_ benim takip ettiğim çocuk doktoru da keçi boynuzu özü erken ergenliğe sebep olmaz diyor hepsi ayrı birşey diyor erken ergenliğe sebep olan madde probolistir
livanurvealpinannesi61 Gmzcn onay almadıkları için ceza aldı firma birde içinde bal var firma 6 cı aydan itibaren verilir demişti o yüzden ceza aldılar içinde bal pekmez kakao arı sütü probolis var normal şeyler var içinde
Afitap4546 Noname21 Neden peki hala satışı var neden dur demiyorlar o kadar çok alıcı olmuş ki merak ettim sadece 🤔
Noname21 Afitap4546 ceza yediği medyaya çıktı demekki yasak değil sadece organik değil Yani bilin ve almayın
MinikPandam_ Afitap4546 iyyyyy çakma Dilan Polat ailesi.. bu adam dolandırıcı asla bir seyini güvenip almam. Adam ortopedi doktoru ama yaptığı işe bak fenomenlik çabalarına bak rezil yaaa
durak Afitap4546 bu adam size ne kadar para veriyor da habire onla ilgili post açıyorsunuz ? Kullanmayın diye biyerimizi yırtıyoruz okuyun azcık postları cahil insan hiç sevemiyorum ben ya sinirim geldi tepeye yine