Afitap4546 Bacılar Dr. Tayyar özün macununu kullanan var mı acaba fikir verirmisiniz? Bağışıklık acısından nasıl
susunbebekuyuyo Afitap4546 doktorunuzun önermediği eczane dışında hiç bir yerden içeriğini bilmediğiniz böyle saçma şeyler almayınız
Leylaa_ Afitap4546 takip ettiğim çocuk doktoru macun , keçiboynuzu özü vs önermiyor erken ergenlik yapıyormuş .
sleepnessnami Afitap4546 🤦🏻♀️ şu dolandırıcıların ellibin tane sahtekarlıkları çıktı hala ürünlerini sorup duruyorsunuz burada
morrrrengiiii doğal şeylere yönelin, bu tür şaklabanlara para kazandırmayın. çocuklarınıza hazır şeyler vermeyin. hele ki internetten. çok tehlıkelı zaten şikayet edildi kendileri de içeriği temiz değil o ürünlerin
livanurvealpinannesi61 Leylaa_ benim takip ettiğim çocuk doktoru da keçi boynuzu özü erken ergenliğe sebep olmaz diyor hepsi ayrı birşey diyor erken ergenliğe sebep olan madde probolistir
morrrrengiiii ilaydasrin_1 bende tıkladım wpde bı gruba alındım sonra çıktım çıkmayın falan yazdılar hatta
TheBaby Afitap4546 Kullanmayın arkadaşlar. Avukat feyza hanımı takip edin. Hepsinin foyasını çıkardı.
Klymeneninatlasi Afitap4546 tayyar öz kim ya olmuş medya maymunuuuuu o dedi diye kesin almam. İnsan canını nasıl tehlikeye atar acaba? Kendi içiyor mu sanki? Saçmalamayın lütfen
Nacafa Ben kullanıyorum acayip iyi, mükemmel, on numara, şahane, olağanüstü ürünleri canım. Sende mutlaka almalısın. Bunları yazsam bana güvenip o ürünleri alacak mısınız gerçekten?
livanurvealpinannesi61 Gmzcn onay almadıkları için ceza aldı firma birde içinde bal var firma 6 cı aydan itibaren verilir demişti o yüzden ceza aldılar içinde bal pekmez kakao arı sütü probolis var normal şeyler var içinde
Afitap4546 Noname21 Neden peki hala satışı var neden dur demiyorlar o kadar çok alıcı olmuş ki merak ettim sadece 🤔
Zeliff Afitap4546 öz ailesi o üründen ceza yedi ki internetteki fenomenlerin önerdiği şeyleri almayın zaten kendileri asla kullanmıyor para kazanmak için övüyorlar sadece