nazlimom_ Korku gerilim dışında sürükleyici izledigiğiniz varsa yazarmısınız nowhere izliyorum şuan 😂😅
Nezzz_ nazlimom_ Nowhere dizi değil film ama çok güzeldiii çok duygusaldı tavsiyee ederim🥺izliyormussun zaten gerilim duygusallık hepsi var🥺🤧
sakinolpelincim nazlimom_ breaking bad dizi, iyi adamın 10 günü, kötü adamın 10 günü filmleri en çok aklımda kalan. Netflix in yarısını izlemişimdir ama isimleri aklımda değil hiç .bir ara açınca yazarım.
1morportakal nazlimom_ Hala netflixte var mı bilmiyorum ama Taboo kesinlikle. Başrolde Tom Hardy oynuyor. Harika bir dizi 👌🏻
Iremylcnkya07 Unutulmuş sevgi Locke key Koku Terzi The walking dead zombili bu film Queens gambıt The rain The woman ın the house across the street from the gırl ın the window adı uzun ama güzel bir diziydi
Wanderlust nazlimom_ gercek hikayeden uyarlama olarak the spy, kalifat ve the serpent oneririm seviyorsaniz. Komedi good girls, working mom, dead to me. Bilimkurgu better than us, the oa. The queen’s gambit de surukleyici guzel dizi aklima gelenler
DiyetteyimYiyemem nazlimom_ en son çarpık çizgileri izledim müthişti ortalara kadar sıkıcı gibi durabilir ama ortadan sonrası müthiş akıyo
apopot You/ netflixde izlediğim en güzel dizi acayip sürükleyici biraz açık sahneleri var rahatsız olursanız atlarsınız Emily in paris var bide oda çerez tadında çok tatlı bi dizi
busraydn nazlimom_ unutulmaz sevgi. Kesinlikle tavsiye ederim hop oturup hop kaldıracak heycanlı bi okadar da duygusal bi film
anniiiii nazlimom_ nowhereden sonra kıyamet gününü izledim güzeldi nowhere korku değil bence acayip ağladım içim çıktı annelik çok zor …