Zeyn0206 Asilahmet oooo nasıl menü valla ben bi çorba bi salata yapsam şükür ediyorum tebrik ederim sizi
BurcuKucuk Asilahmet ellerinize sağlık 🥰🥹 bugün detaylı temizlik yaptığım için sadece salçalı spagetti var yanına da kış için yaptığım turşudan açacağım 🤣 adam olana çok bile 🤣🤣
Asilahmet BurcuKucuk makarna kadar güzel yemek yok inan ki hem kurtarıcı hem kolay hemde çok lezzetli 🥰
TheMomm Asilahmet Sebzeli tavuk haşlama Pilav Salata Yoğurt Turşu Fırın sütlaç Herkese afiyet olsun 😂
Aaayysseee Asilahmet bende tam tersi iki kez kuru fasulye yaptım normalde yemeklerim hepsi güzel olur ama nedense o bir türlü olmuyor 😂
Momylion Asilahmet ellerine sağlık canım ☺️ pırasa, haşlama et yaptım 😂 sebze bana et eşime çocuğum da ortaya karışık ,😂
ikibebeannesii Asilahmet benim hic canim cekmedi buzlukta haslanmis fasulyem vardi pratik o geldi aklima 🤭😁😁😁 ic sesim patlican kebabi diyodu ama ic sesim o 😁😁😁
1gulceninannesi Asilahmet şehriye çorbası, kıymalı pırasalı börek ve salata ☺️ bugün böyle oldu. Pırasa yemeyen kocam çok sevinecek 😄
Asilahmet 1gulceninannesi benimkide kıyma sevmez bizde çocuklarla çok severiz her yaptığımda bayıla bayıla yer 🤣🤣🤣