Asilahmet Ben meyhane pilavı Urfa yanına biber domates kızartıcam yemek vakti Salata Turşu Fırın sütlaç Rulo çiğköfte Bugün kocama jest yapim dedim aslında böyle bişey yoktu içimden geldi 😂😂😂
Pikapikapikacuuu Asilahmet Kıymalı Bezelye yemeği Pirinç pilavı Roka salatası Kayınvalidem sütlaç vermişti bir de o var.
aylizinannesiii Asilahmet yeşil fasulye Bulgur pilavı Yoğurtlu soğuk çorba Kardelen pastası 😊 Eşim sulu bütün yemeklere tirşik dediği için ne sulu yemeği yapsam hep tirşik yapıyorsun diyor halbuki malzeme farklı 😂😂
Aaayysseee Asilahmet oh süper ellerinize sağlık 😍💜 bende etli nohut ve pilav yaptım yanına roka ayran yeter 😁
Asyam01 Asilahmet dolma ve yaprak sarması yaptım 2 çocuklu bebe ile ama mutfak les oldu daha toparlayamadım esim çocuklara bakarken yapacağım artık yanına da cacık ve kola yeterli 😂😂
Cey__35 İki kere kuru fasülye attım ilkini unutup dibini tutturmuşum inatla kuru fasülye pilav cacık 😅
Pikapikapikacuuu Asilahmet Ben de çok seviyorum ya 😍 Kızım da seviyor diye bol bol koymuştum dondurucuya. Teşekkür ederim canım 😘
aylizinannesiii Defnesare15 sulu yemek doğuda her sulu yemeğe tirşik diyorlar patlican türlüsü diyoruz eşim tirşik diyor kuru fasulye yapıyorum tirşik diyor 😅😅
Aaayysseee Asilahmet bende tam tersi iki kez kuru fasulye yaptım normalde yemeklerim hepsi güzel olur ama nedense o bir türlü olmuyor 😂
alonee Herkes çok hamarat maşallah Tavuklu Mantar sote Kremalı makarna Salata Her zaman tatlı yapmam bugün yaptım Ganajlı Bisküvi Tatlısı