bettyx Kızlar ne önerirsiniz? 8. Atak haftasındayız iştahsızlık var mama ve memeyle beslenen bir bebek emziriyorum öyle ahım şahım tutmuyor mamayıda tam içmiyor susuzluktan oluyormuş bu çökme sizce e bebekten su alıp versem mi? 2 çay kaşığı kadar çünkü çok sütü olan biri değilim. Mama kullananlarda su verenlerde var bildiğim kadarıyla. Doktora yazamıyorum düzenli gittiğim bir doktor yok ama yarın gideceğiz biraz korktum o yüzden buraya sormak istedim. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?! https://dosya.hizliresim.com/BweIQUEvufhq9Yb/preview
Deletedmom_68 bettyx Su verebilirsiniz ama ihtiyacını karşılamaz. Mamayı mi sevmiyor acaba bir de farklı mama vermeyi deneseniz? İshal kusma gibi sıvı kaybını arttıracak etkenler varsa acile gidebilirsiniz mayi takılır
Gokturk_ bettyx benim oğlum çok ağladığında bıngıldağı böyle olurdu canım .Bir de ilk kez 2 aylıkken uçakla yolculuk yaptık .Uçak kalkarken bi içini çekti uyuduğu vakitte herhalde heyecanlandı mı ne olduysa memlekete indiğimiz de kafası böyleydi .Bende çok korkmuştum ama geçti ara ara yine böyle olmuştu .Su mutlaka ver mama içiyorsa .Her nasıl mama olursa olsun mama sonrası bir çay kaşığı su ver .Birde oğlum çok ağlayınca bıngıldağı kalp gibi atardı hızlı hızlı
bettyx Deletedmom_68 ishal yok kusmada şu şekilde oluyor gece uykusu derin o şekilde emzirip mama veriyorum gazı çıkmıyor uykuluyken o yüzden sabah gaz çıkarıyorum arkasına hıçkırık arkasına kusma yani sadece sabahları oluyor.Atak haftasından dolayı iştahsızız.
bettyx Gokturk_ evet atıyor o da oluyor ben her emzirme sonrası 60 cc mama veriyorum yani her seferinde versem 1 çay kaşığı çok olmaz mı günde 8 kez olmuş olacak şu an 2 aylık canım
Gokturk_ bettyx çok olmaz canım ben anne sütü vermeme rağmen 4,5 ayda başlamıştım vermeye çünkü bulunduğum bölge aşırı sıcaktı doğudaydık ver birşey olmaz susanır ister istemez her türlü mama da az da olsa şeker var çünkü
bettyx Gokturk_ evet dün e bebekten bebek suyu alıp verdim geceleri şapırdatıyordu birde ağzını çünkü iyi oldu
asmedomom Bana da doktorumuz 4. Aydan sonra su vermemi onermisti, meme ve mama şeklinde besleniyordu bebegim de. Icme suyunu kaynatip ilitip verebilirsiniz, ozel su almaniza gerek yok. Zamanla duzelir inşallah sıkıntı olmaz, gecmis olsun 🙏🏼