gurbetcimami Aysegullll233 aaa onu nasıl düşünmedim daha önce çamaşır suyuyla yıkamıştım bu halıyı ama desenine bir şey olmamıştı hen sıkayım 😂
Rwerdst gurbetcimami bulaşık parlatıcısına çıkmadıysa Asperox sarı güç dene. Ablam benzer bişiyi çıkarmıştı öyle veya bembeyaz sa domestos olabilir
gurbetcimami Rwerdst domestos deneyeceğim ama çocuklar şimdi o kokuyu solumasınlar diye yapamadım hava soğuk cam da açamam yıkatacağım
endoplazmikretikulumiste gurbetcimami bebek kıyafetlerindeki lekeyi çıkaran fısfıslar var taze ise hemen sık bekle sıcak suyla sil
gurbetcimami endoplazmikretikulumiste porçözün leke çıkarıcısı var dı onu sıktım beyaz sabun faln sürüp fırçaladım sonra sildim ama pembeliği kalmıştı o da zamnla dura dura açıldı gitti kayboldu
endoplazmikretikulumiste gurbetcimami birde rossmanda ucunda fırça olan domol marka var alınyazını bile siler deyip abartmayayım yanlış konuşmayayım ama accayip iş görüyor
gurbetcimami endoplazmikretikulumiste canım yurt dışında yaşıyorum burda o marka yok ama türkiye ye gelince bi bakacağım