Sadeturkkahvesi yani çok açık ve netten zamanında bizi hep sırtımızdsn vuran bir millet için bir destek de malesef bulunamam çoğu insan da yazmış İsrail destekleyenler nasıl müslüman olur diye bende iblara sorarim Ermeni soykırımı kabul ettiler 1970′li yıllarda pkk’ya silahlı eğitim vermeleri. çoğu bilmez ama pkklıların ilk eğitimlerini filistinliler vermiştir. daha sonra mossad bekaa vadisine bir operasyon düzenler ve pkk barınamaz karargahlarını kandil dağına taşır.
Vaktiyle filistinliler,toprakları bataklık diye,israillilere sattılar.daha sonra israil bataklığı kanal sistemiyle kuruttu ve kendi devletini bu topraklara kurdu.işgal diye bir şey yok anlayacağınız.
3-filistin,osmanlıya isyan edip ihanet etmiştir. 1. dünya savaşı’nda osmanlı devletine ilk isyan filistinde çıkmıştır..bayrakları zaten osmanlı’ya karşı başlatılan arap ayaklanmasının sembolüdür.isteyen araştırabilir.
2009 yılında da Rum kesimi destekledi şimdi kimse beni müslüman ligim ile sorgulamasin ama ben filistini destekleyenleri Türk olduklarını bir dusunmelerini isterim herkes kendi sonunu hazrilar ayrı. İr konu bizim ülke.iz de bir de Mehmet çık Filistin’e diye tezahürat yapanlarda Allah akıl versin bizlerinde sonu böyle olacak bize kim kapı açacak yada askeri kuvvet kim yollayacak birde bunları düşünsün ler