Sadeturkkahvesi İsraili destekleyen Türk yok. Sadece masumları destekleyenler var.Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Sonuçta Bebeklerin, çocukların Filistinli veya İsrailli olması bir şeyi değiştirmiyor. Hepsi sabii. Zamanında İsrailin yaptığı eziyeti şimdi şimdi Filistin yaptı.Şuan İsrail savala karşılık veriyor. Karşı çıkan Türkler zulüme karşı çıkıyor. Haa tabi bir kesim var zamanında İsrail Filistine eziyet ederken ses çıkarmayıp şimdi İsraili savunuyor. Onları tenzih ediyorum. Önemli olan savaşa zulme, eziyete karşı olmak diye düşünüyorum. Hamas ne olursa olsun Kadınlara, çocuklara dokunmamalıydı. Ölüye saygı göstermeliydi.Askerlerin ölülerini meysana atıp eziyet etmemeliydi. Müslüman olarak anılıp bunları yapmaları doğru değil ama işte onların da zamanında canları yandı sinirlerine hakim olamıyorlar diye düşünüyorum. Mesela şöyle düşünn İngiltere (misal veriyorum) gelse çocuklarımızı bebeklerimizi öldürse biz sakin kalabilir miyiz? Ama en azından gidip de oradaki çocuklara, masum kadınlara dokunmayız diye düşünüyorum. Savaşın her türlüsüne karşıyım ama illaki bir savaş olacaksa masum insanlar savaşa dahil edilmemeli. Bomba, füze atarak bu pek mümkün değil gibi.