Minigim38 Haşlayıp direk veriyordum ama artık o şekilde yemez oldu koparıp mama sandalyesinden aşağı atıyor sizler nasıl veriyorsunuz
tomvejerry Minigim38 biz yeni başlicaz ek gıdaya kış geldi sayılır çorbasını yapıp vermeyi düşünüyorum geenlde
B1elf Minigim38 büyük olan 21 aylık ona bizimki gibi un yoğurt yumurta çırpıp kızartıyorum küçüğüm 6 buçuk aylık ona da bizimki gibi yoğurt un yumurtaya bulayıp fırına atıyorum çatalla ezip yediriyorum
dikkatbebekvar Minigim38 havucla hasladım üzerne yogurt döküp verdim sevdi. Bide kıymalı pirincli salcayla yemegini yapıyorum bize yapar gibi yani onu da sevdi
Minigim38 B1elf o şekil denedim fırında olanı yemedi ama yağda kızartılanı çok sevmişti az yağda kızartıp versem zararı olur mu ki🤷♀️
tomvejerry Minigim38 suda haşlayıp bilenderdan geçir üzerine zeytinyağı damlatıp yedirebilirsin demişti canım doktor hiç yapmadım daha 6.ayda başlicam inşallah
Minigim38 dikkatbebekvar blw gidiyorum yoğurtla verirsem oyuna ceviriyor 😄 ama yemeğini yapabilirim inşallah yer
Minigim38 dikkatbebekvar bu aralar hiç bisey yemiyor ama önceleri sıvı yemek vereceksem bile yanına mutlaka onun tutup yiyeceği şeyler de yapıyorum yoksa ağzını kitliyor açmıyor
Bir_bebek_bir_anne Minigim38 havuç karnabahar haşlıyorum yoğurtsuz yemez asla yoğurt ile çok güzel yiyor